70’S 80’S 90’S DISCO PARTY – AMSTELVEEN
  • agenda uitgaan Amstelveen
  • agenda uitgaan Amstelveen
70S 80S 90S PARTY

70S 80S 90S PARTY

Back To The 70s 80s & 90s is een avondvullend spetterend feest, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer. Het is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid Je gaat uit in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, met de beste dansbare muziek, met de beste DJ’s, op een top locatie, en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Stap ook op de Disco-Train en ga een avond mee Back To The 70s 80s & 90s !

BEST DISCO IN TOWN

Stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s & 90′s !

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. Club Nouvelle is aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer.  De Disco-Train party is een revival van de jaren ’70, ’80 & ’90 met de beste muziek van toen.  Stilstaan? Onmogelijk!

YOU NAME IT, WE PLAY IT

agenda uitgaan Amstelveen

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de XL Beach Party draaien we de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

DJ’S @ THE 70s 80s 90s PARTY

Bij de Disco-Train Party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN, achter de knoppen.  Deze garantie kunnen wij je geven: bij de 70s, 80s & 90s Disco Party in Amstelveen ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

ELKE EDITIE GRATIS !!
Een uitgebreid buffet. Warme en koude hapjes. Belegd broodje einde avond.

LAATSTE FOTO’S

LAATSTE NIEUWS


AGENDA

Geen evenementen gevonden!