Afbeelding agenda uitgaan hilversum

UITGAANSAGENDA IN HILVERSUM

Om de maand arriveren we bij halte Hilversum voor een avond ouderwets dansen op de beste hits die de 70s 80s & 90s ons gebracht hebben.  Muziek uit de tijd van Top Pop en Countdown. De dansbare en populaire nummers die je de dansvloer op trekken en die je allemaal kunt meezingen. Uplifting met een lekkere disco sound.  Stilstaan is onmogelijk!

Op zoek naar een tof disco feest? Je vind ze in de uitgaansagenda voor Hilversum met daarin ook alle aankomende feesten op deze locatie.

Veel mensen komen met een groep maar als je alleen komt is dit ook niet raar want je maakt in deze vrolijke en vriendelijke sfeer makkelijk contact. Onze gasten vormen één dansende, zingende en vrolijke familie.

agenda uitgaan Hilversum

DISCO PARTY IN HILVERSUM 

Voor onze ‘eigen’ DJ Sven, geboren en getogen in Hilversum, is dit pure nostalgie. In de kelder van Gooiland, vroeger het voor Sven heilige Scaramouche (later Four Roses), waar hij eind jaren ’70 uitging en hele avonden stond te genieten, heeft hij daarna heel vaak achter de draaitafel gestaan. De plek ook waar de Holiday Rap ontstaan is.

Hierna hebben wij hem ingelijfd voor Disco-Train (alweer 13 jaar geleden) en nu is de cirkel weer rond, want de Disco-Train dendert vanaf oktober weer naar de plaats waar het allemaal begon: Scaramouche/Four Roses. En je krijgt daar precies weer dié classics… Sven’s Classics!

Let op !! Er komen regelmatig nieuwe events en feesten bij.
Wij plaatsen ze hier, in de uitgaansagenda voor Hilversum.

agenda uitgaan Hilversum

LOCATIE – GOOILAND HILVERSUM

Gooiland heeft echt de uitstraling van een Grand Hotel, zoals het vroeger was. In de club in de kelder waar al heel veel jaren de beste dansfeesten gedraaid worden zet onze eigen Dj Sven elke editie opnieuw een geweldig disco en classics feest neer. De sfeer van toen zit er gelijk bij binnenkomst in.

  >> Meer informatie locatie Gooiland

 

NAVIGEREN NAAR GOOILAND

AGENDA UITGAAN HILVERSUM

Geen evenementen gevonden!

EXTRA INFORMATIE

EXTRA INFO:
Algemene informatie en de agenda vind je hier in de agenda uitgaan Hilversum

Geen extra informatie

DE ROUTE NAAR GOOILAND

TICKET SHOP HILVERSUM

 

WIE ZIJN WIJ

DJ SVEN
DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986, de ‘Holiday Rap’; maar ook van zijn beruchte radioprogramma ‘Sven & Dave’ bij BNN op Radio 3, als mix-DJ en nu natuurlijk al ruim 13 jaar als ‘side-kick’ bij Somertijd. Sven is al vanaf het begin dé vaste DJ van Disco-Train.  |   Lees meer >>

JOHAN Mr. Disco-Train
Beter bekend als Mr. Disco-Train. Johan is een muziekgek in hart en nieren. Gemotiveerd door zijn favoriete radio DJ’s kroop Johan op veertienjarige leeftijd zelf achter de draaitafels en op zijn 16e organiseerde hij al zijn eerste eigen feest. Al jaren organiseert Johan succesvolle Disco-Train party’s door het hele land. Ondanks dat de organisatie van deze vele feesten hem helemaal opslokt staat Johan nog regelmatig in de DJ booth tijdens zijn eigen feesten. |     Lees meer >>

DESIREE BONGENAAR
Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring partner als we keuzes moeten maken. Dagelijks bestiert zij onze Facebook pagina’s, beheert ze onze advertenties en is voor onze volgers op Facebook het eerst contact.  |   Lees meer >>

MITCH VERLAAN
Eventmanager Gooiland, Mitch, 30 jaar en al een aantal jaar één van de Event Managers bij Gooiland in Hilversum. De man van de details wordt hij ook wel genoemd. Gastvrijheid stroomt door zijn bloed, het organiseren van evenementen is zijn passie en een evenement is voor hem pas geslaagd als de gast met een bepaalde belevenis de locatie verlaat. Het zit hem al in de kleinste details.

Na zijn studie Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool TIO, is hij vanaf 2012 al werkzaam in de evenementen. Je kunt hem misschien kennen van The Upper Deck in Naarden, Finley ’t Witte Huis in Loosdrecht, Green DNA in Klarenbeek en Spijkenisse.   |   Lees meer >>

LAATSTE NIEUWS

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Word geïnformeerd over onze events én sta je op de mailinglijst. Je kunt dan o.a. gebruikmaken van extra korting op onze Friends First Tickets.

CONTACT MET ONS

CONTACT GEGEVENS:

DISCO-TRAIN
Post Adres:
Pr. J.W. Frisolaan 136
2263 CV  Leidschendam
Telefoon & Whats App: 06 555 45 849
E-mail: info@disco-train.nl

Check eerst onze F.A.Q. pagina.
Staat jouw vraag er niet bij? Vul het formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.