menu Home chevron_right

Biography


BLUES BROTHERS  DEDICATION REVUE

The Blues Brothers Dedication Revue is een spetterende high energy tribute show. Deze act wordt omschreven als entertainment van het allerhoogste niveau. De Blues Brothers Dedication Revue werd in 1996 opgericht door Little Sonny Cotton en Otis P Morganfield. Beter bekend als Ted Pickman (Amerikaan van geboorte en attitude) en Hans Sligter.

Deze ervaren artiesten namen de orkestband voor de act op met de beste muzikanten uit het Rhythm & Blues circuit. Dit resulteerde in unieke, live klinkende backingtracks. Deze vormen de perfecte begeleiding voor de soulvolle vocalen. En voor de messcherpe Chicago bluesharp van Cotton en Morganfield zelf.

Samen met de overtuigende performance van beide heren staat dit borg voor een high energy Rhythm & Blues revue. Sinds het begin was dat een daverend succes.

Naast de bekende Blues Brothers highlights brengt het duo een swingende medley van authentiek klinkende Soul Classics. Deze zullen je keer op keer opnieuw naar de dansvloer toe trekken.

Definitieve erkenning voor de act krijgen Cotton en Morganfield van Dan Akroyd (Elwood Blues in de film). Nadat ze de geluidsopnamen en het showconcept aan hem hebben opgestuurd kregen ze zijn complimenten en officiële goedkeuring.

Deze mannen hebben, met hun tomeloze energie al eerder op het Disco-Train podium gestaan ….  en net als toen, gaat ook deze editie het dak er af.

The Blues Brothers movie clip

Events


Social profiles


Booking contacts

Agency: DIsco-Train Bookings

Phone: +06 – 555 45 849

Email: info@disco-train.nl


Request availability