menu Home chevron_right

Biography


MADONNA TRIBUTE ACT: SUSANNE DE ROOIJ

Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil. Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld. Zo heeft ze onder andere de muziekopleiding de Academie Voor Lichte Muziek in 2003 afgerond. En ook de musicalopleiding: de NME-academie (Nederlands Musical Ensemble) heeft ze in 2007 met succes afgerond. Ze heeft naast deze praktijkopleidingen ook de studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen gedaan in Utrecht. Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van o.a. Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad bij grote artiesten.

Zij stond o.a. in het voorprogramma van Maan (winnares Voice of Holland) op het race circuit van Max Verstappen in Zandvoort (2017). En op de AfterParty in Ziggo Dome bij “Holland zingt Hazes” in 2017. 

Susanne de Rooij maakt ieder feest tot een groot succes. Ze kan een erg afwisselend muziekprogramma bieden. Ze zingt allerlei soorten muziek: van Disco Classics tot ballad en van Hollandse meezingers tot herkenbare radio-hits.

Susanne treedt ook op met haar special acts afgemeten op het thema van onze avond. Een van haar nieuwste special Tribute acts is haar Madonna act. Deze stijl past Susanne de Rooij heel goed omdat ze qua uiterlijk en ook qua zangstem behoorlijk op Madonna lijkt. Met haar dans en zangachtergrond zal ze een spetterende act neerzetten, die je niet snel vergeet. 

Events

PhotosSocial profiles


Booking contacts

Agency: DIsco-Train Bookings

Phone: +06 – 555 45 849

Email: info@disco-train.nl


Request availability