menu Home chevron_right

Prince Tribute Act


Biography


PRINCE FAAR

De One-and-Only Prince look-a- like Prince Faar brengteen ode aan Prince.
Prince Faar (The Dutch Prince) is begonnen in de Hennie Huisman Soundmixshow. De looks & de zang was zo overtuigend dat dit een finale plaats betekende. Als finalist is Faar op tour geweest in binnen- en buitenland.

Kort daarna werd hij door Prince zelf ontdekt en werd Faar ingehuurd als stand-in tijdens The Love Sexy & Nude Worldtour, als een soort afleidingsmanoeuvre voor de echte ‘Prince’ tijdens diverse concerten in diverse landen. Hij is één van de weinige mensen die Prince persoonlijk kent!  Prince Faar is bij de wereldartiest thuis geweest in Minneapolis en heeft gespeeld in de Paisleypark studio’s en de Glamslams clubs van Prince.

In Nederland verzorgde hij verschillende optredens voor o.a. Tele-Kids, Linda de mol, Show-Time , Paul de Leeuw en MTV en hij heeft een optreden verzorgd met de Edwin Evers Band. In België heeft hij voor Radio Nostalgie een promotie tour verzorgd en in Nederland met Erik de Zwart, TMF & 538.

Met kasten vol handgemaakte kleding van Prince verzorgt hij optredens als Prince Look a Like in binnen en buitenland . Aankomsten met limousines, dansen met Lucia Martha’s dansers en wereldkampioen paaldanseres Denise Mulder, foto-shoots met diverse bekenden artiesten, gastoptredens bij diverse bands. Hij heeft het allemaal meegemaakt.  

Faar’s favoriete Prince nummers zijn Purple Rain, Get Off, 1999 en Poplife .

 

Events

PhotosSocial profiles


Booking contacts

Agency: DIsco-Train Bookings

Phone: +06 – 555 45 849

Email: info@disco-train.nl


Request availability