DEKKER – ZOETERMEER

Adres :
Scheglaan 12 – Zoetermeer
Tel: 079-3684242
Website Dekker

DEKKER – ZOETERMEER

Dekker Zoetermeer is een partycentrum, dat helemaal ingericht is voor feesten.
Met meerdere zalen, grote dansvloeren, meerdere bars en lounge gedeelten is dit de perfecte locatie voor een Disco-Train Party. Niet voor niets is Dekker al jaren partner van Disco-Train.

Dekker Zoetermeer is ruim 25 jaar geleden opgericht door de familie Dekker en opereert nog steeds als succesvol familiebedrijf. Persoonlijke service en een vernieuwend product is waar Dekker voor staat. Een solide basis van diverse sportfaciliteiten, restaurants en vergaderfaciliteiten is in de loop der jaren uitgebreid met een nog completer aanbod.

Het team van Dekker Zoetermeer bestaat uit 100 professionals die dag in dag uit met veel plezier op persoonlijk niveau gastvrijheid uitdragen. Sommigen van hen al vanaf de oprichting, anderen stromen in tijdens of net uit hun studie. Ook voor het team staat vernieuwing voorop, door middel van regelmatige trainingen en individuele ontwikkelingsmogelijkheden.

RENOVATIE

In 2015 heeft Dekker Zoetermeer een grote renovatie ondergaan, waarbij niet alleen aandacht is geschonken aan verfrissing in look & feel, maar ook een compleet nieuw concept is geïntroduceerd – Sweet Lake Italy, hét Italiaanse restaurant van Zoetermeer en omstreken. Gelegen aan het Dekkermeer, met stadsstrand en indoor- en outdoor speeltuin. In 2017 mochten we een volgende vernieuwing verwelkomen, namelijk vier Escape Rooms in drie bloedstollende thema’s.

Eerste helft 2020 wordt een deel van het Party Centrum geheel gerenoveerd.
Tot mei kunnen wij daardoor alleen over area 1 beschikken.

Disco-Train-XL-Party-Dekker-Zoetermeer-058

ROUTE & PARKEREN

NAVIGEER MET GOOGLE MAPS

ROUTE & PARKEREN

AGENDA PARTY’S IN ZOETERMEER

Geen evenementen gevonden!