Biografie

Cor Sangers DJ
Cor Sangers raakte al op zeer jonge leeftijd geïnspireerd door de Soul Disco, van Artiesten als James Brown, The Parliament en George Clinton. In de leeftijd van 14 jaar begon hij al met het draaien en organiseren van feesten. Samen met zijn vrienden begon hij een eigen Drive in show en draaide hij al op diverse scholen en in horecagelegenheden.

Eind jaren 80 kwam hij via Bo Bellow in de Rodenburg (Beesd) te werken als Light-Jockey en later als Disc Jockey. Na de Rodenburg kwamen er meer clubs in binnen- en buitenland, Charlie (Arnhem), Discotheek First Choice (Nuland), Binnenplaats (Vianen), 4 You (IJsselstein), Sint Jan (Vreeswijk), Trance Buddha (Amsterdam), Trondheim (Noorwegen), Baumbar (Kaprun Oostenrijk), Starclub en Mausefalle (Oostenrijk) Tanneberg Club (Lech Oostenrijk), Löwenbraü (München, Duitsland), Sportalm (Tauplitz Oostenrijk), Red Bull Club (Wörthersee Oostenrijk), Peter Pan Club (Riccione Italie), Love Parade (Berlin Duitsland), Bilbo Club (Cortina D’Ampezzo Italie), A30 (Uelsen Duitsland). Daarbij heeft hij door heel Nederland gereisd met diverse Drive-in shows.

Producer en Componist
Producer en Componist, eerst in het buitenland hits en dan pas in Nederland.

Cor heeft vele muziekstijlen geproduceerd van Disco tot en met Goa onder diverse pseudoniemen.

Zo heeft hij succesvolle internationale Trance projecten geproduceerd onder de namen DJ Equator en DJ Warlock. In Engeland waren de bekende radiojocks Graham Gold en Judge Jules enorme fans van zijn producties. De grootste Dance-act waar hij aan meegewerkt heeft is The Vengaboys. Cor heeft diverse mix cd’s op de markt gebracht waaronder Trancentury in Noorwegen, Masters of Trance en eigen Albums.

Productiemachine
Hij is een echte productiemachine, de ene na de andere muziekproductie wordt uitgebracht. Door zijn razendpopulaire producties heeft hij ook voor wereldberoemde acts remixes gemaakt, Dan Harrow- Future brain, Soda- Saturnight, en vele anderen. Zo verzorgde hij ook de Digital Mastering voor de grote bedrijven als Arcade, Indisc, Universal, Sony en Dance International .

Cor is dagelijks in zijn studio te vinden zowel achter de synths als achter de DJ Booth

Zo is hij de Disco Classics aan het remixen en draait nog met hart en ziel.


Stijl :Disco Classics, Dance Classics, Dance, Nu Disco, EDM, House, Techno, Trance
https://www.facebook.com/deejaycor.sangers

Mixtapes

Mixtapes