Biografie

Eric = Eric Blansjaar is geboren in Den Haag en hij kwam al heel vroeg in aanraking met de muziek en hij wist al gelijk wat hij wilde. Vanaf zijn 16e is hij op pad gegaan met de Flashlight special drive-in shows waarmee hij vaak, met grote bands, de grote zalen in Nederland vulde.

Na jarenlang door het land getoerd te hebben als DJ bij de Flashlight special Drive-In Shows en heel veel zalen in Nederland plat gedraaid te hebben, ging Eric draaien in wat kleine Haagse clubs. Vervolgens werd hij in 1986 samen met Lex van Coeverden resident DJ in club-discotheek Amphion in Zoetermeer. Totdat Amphion in 2006 haar deuren sloot is hij daar 20 jaar lang resident DJ geweest. In die tijd passeerde meerdere muziekstromingen de revue. Zoals Italo, Italo-house, Dance, Disco maar de Housemuziek voerde vooral de boventoon.

Na de sluiting van Amphion wordt Eric vaak geboekt voor feesten en partijen door het hele land. Nu is ook Eric toegevoegd aan de Disco-Train crew en hopen we hem regelmatig te zien schitteren.


Stijl :Dance, Dance Classics, House Classics
https://www.facebook.com/eric.blansjaar

Mixtapes