Biografie

Al op 17 jarige leeftijd scoorde Martin Boer als DJ zijn eerste internationale hit met de Fun Fun Mega Hit Mix. Daarna volgde een indrukwekkende carrière als producer, DJ en technicus voor uiteenlopende projecten in de internationale muziek, radio en televisie industrie.

Het meest in het oog springende project uit de studio van Martin Boer is de over de hele wereld bekende dance-act 2 Brothers On The 4th Floor. Tevens vergaarde Martin internationale faam als DJ door zijn megamixes voor de beroemde Turn Up The Bass en Megadance compilatie series van Arcade.

Ook Martin’s radiomixen voor o.a. 3FM, Radio Veronica (Into the groove) en Radio 6 (Soul Sensations Mix) zijn zeer geliefd bij een groot publiek.

DJ, producer & Componist
Buiten de schijnwerpers om is Martin Boer (als technicus, DJ, producer, componist, etc.) betrokken bij vele media projecten. In zijn studio maakt hij ondermeer commercials, radio-jingles, audio presentaties, video mixes, fitness mixes en (CD) masters voor bedrijven over de gehele wereld.

Recente projecten zijn o.a. mixes en masters voor compilaties als “Defqon 2014”, “Sensation 2014”, “Decibel 2014” en “Pussy lounge 2014”. Tevens maakt Martin Boer op wekelijkse basis mixen voor Corné Klijn’s Soul Sensations op Radio 6 en Wessel van Diepen’s Global Dance Chart op Radio 538.

Mixen
Geïnspireerd door vrienden in de buurt en de mixen van Ben Liebrand op Radio Veronica begint Martin Boer op 14 jarige leeftijd met het maken van mixen. Op zijn 17e jaar is Martin voor het eerst met een mix op de radio te horen bij de Bond van Doorstarters (BVD) in de Soulshow van Ferry Maat.

Kort daarna besluit Martin een megamix te maken van de hits van het Italiaanse disco duo “Fun Fun” en deze mix aan te bieden bij de platen-maatschappij. Frits van Swoll van High Fashion Music is direct enthousiast en besluit deze “Fun Fun Mega Hit Mix” uit te brengen. Begin 1988 bereikt de radio-edit van de Fun Fun Mega hit mix de 5e plaats in de Nederlandse Top 40.


Stijl :Disco Classics, Top-40
https://www.facebook.com/MartinBoerNL

Mixtapes

Mixtapes