Biografie

De liefde voor muziek zat er bij Patrick al vroeg in, op zijn 9de (1989) werd de CD speler betaalbaar, zijn grootste wens: zo veel mogelijk cd-tjes kopen met zijn vader!

Op z’n 12e trok hij de stoute schoenen aan en belde hij de lokale omroep van Zoetermeer om daar eens een kijkje te nemen (toen Radio Groeistad, is nu ZFM).

Via ZFM kon hij op m’n 17e terecht bij Radio 10 Gold in Amsterdam, daar mocht hij in het weekend kleine montages en audiofragmenten knippen. Op zijn 18e zette hij de eerste plaatjes op in Spoor 3 in Zoetermeer, en draaide daar 2x per maand.

Op zijn 19e was Patrick wel klaar met school en is hij gaan werken bij Radio 10 Gold.
Van 2001 tot 2003 draaide hij samen met de Jocks van Radio 10 Gold in Chaos, zo hebben zij de 10 Gold jongens ook voorgesteld in Zoetermeer.

Après-Ski
Begin 2003 was het dan eindelijk zover, Locmotion “De Discotheek van Nederland” opende een 2e zaal waar Patrick resident DJ werd. In die tijd draaide DJ Dennis Harinck in zaal 1.

In 2003 begon de feest muziek en Après-Ski erg in trek te komen en dit was dus meteen de stijl die Patrick draaide in Locomotion “Plaza” zoals de 2e zaal toen heette.

Tot 2007 heeft Patrick daar vrijwel alle zaterdagen gestaan met onder andere Feest DJ Cor en zag artiesten als de Gebroeders Ko, Frans Duijts en Frans Bauer langs komen voor een optreden.

In 2007 verhuist Patrick voor 3 jaar naar Oostenrijk om in 2010 weer terug te komen in Locomotion. Het verhaal is alom bekend; Locomotion sluit een jaar later de deuren.

Radio-538
Na zijn tijd bij Locomotion heeft Patrick, in 2011, nog een jaar in 2nd Floor (Stadshart Zoetermeer) gedraaid. Helaas verkocht eigenaar Wim Blansjaar deze zaak en stopte het hier. In 2013 kwam Dennis Harinck met het concept 90’s Beatclub in Club Envy, waar Patrick ook zijn kunsten kon vertonen. Dit werd gehost door rapper Peter Baburek (2 Brothers on the 4th Floor) Hij draaide hier met Ton Schoonebeek en Patrick van Egmond én samen met de Disco-Train DJ’s Dennis Harinck en Sander Torn.

In 2010 gaat Patrick ook aan de slag bij Radio 538 als Broadcast Engineer, (radio techniek) waar hij nu onder andere de muziek systemen beheert.

Patrick: Het is fantastisch om de hele dag met muziek bezig te zijn en te horen. Om al jaren alleen maar met muziek te mogen werken is echt een voorrecht!! Bij de Radio 538 groep behoorde ook m’n oude liefde Radio 10, inmiddels zonder Gold, en sinds 2 maanden zijn hier Radio Veronica en Sky Radio aan toegevoegd.


Stijl :Feest Muziek, Apres Ski, Dance
https://www.facebook.com/patrick.borst.58

Mixtapes

Mixtapes