Biografie

René
Rene Verkerk is er 1 uit bouwjaar 1970. Je weet wel het jaar dat Paul McCartney het uiteengaan van the Beatles bekend maakt en het jaar dat TopPop voor het eerst wordt uitgezonden met Ad Visser en Penney de Jager.

Zijn eerste woordjes waren ‘breng mij een microfoon’, werd geboren met flaporen, omdat hij achterstevoren op de ooievaar zat en omdat Rene de jongste was uit een gezin van 8 kinderen droeg hij de kleertjes die al eens gedragen waren. En dat is best vervelend met 7 zussen.

Flippo
Op zijn 8e moest Rene het ouderlijk huis verlaten, omdat de katten allergisch voor hem waren.

Rene Verkerk is een sportief type en regelmatig in the Gym te vinden. Springt vaak achterop de hometrainer en hij let op een gezonde levensstijl. Het aantal doperwtjes opgeteld bij het aantal macaroni-elleboogjes moet gelijk zijn aan de naar boven afgeronde AEX-index van die dag.

Zijn grootste wens is om zijn hoofd nog eens te zien op een Flippo.
Natuurlijk is (was) hij ook wel een serieus; voordat hij achter de ‘wheels of steel’ belandde, verdiende een nog jonge René Verkerk zijn eerste centen in de HEMA.

Bij de radio
Sinds 1995 werkzaam voor de Nederlandse radio. Tegenwoordig bij Radio 10 in het weekend en als vaste vervanger bij Somertijd.

Daarnaast is hij al ruim 25 jaar actief in het land als Feest DJ. Met zijn energie, humor en snelheid is hij de DJ die van elk evenement echt een feest maakt.

Van een volle Rotterdam Ahoy of een gezellige kroeg naar een uitverkocht Ziggo Dome en een springende Feesttent.
Tenslotte nog even een serieuze note: Rene Verkerk stapt vaak met zijn goede been uit het verkeerde bed!


Stijl :Disco Classics, Feest muziek, Apres Ski
https://www.facebook.com/rene.verkerk.73

Mixtapes