menu Disco-Train chevron_right

Pump Up The Bass

12 april 2024

On The Rocks / Zoetermeer

Coming Soon

Event info

Pump Up The Bass

Datum: 12 april 2024
Tijd: Tijd: 20:00-02:00
Concept: Pump Up The Bass
Locatie: On The Rocks - Zoetermeer
Leeftijd: 25+
Tickets:
Friends First € 12,50 (via nieuwsbrief)
First Release € 15,=
Second Release € 17,50
Final Release € 18,50
Door € 22,50
Incl. Fee: nee
Adres: Van der Hagenstraat 22 Zoetermeer Nederland
Parkeren: Gratis voor de deur


TICKETSHOP


KOOP JE TICKETS

SOCIALMEDIA


FACEBOOK

INFO:

🙂🙂🙂 BACK TO THOSE HAPPY TIMES 🙂🙂🙂
Stap in de tijdmachine en laat je meevoeren naar de gouden dagen van de dance scene tijdens de Pump Up The Bass Party op 12 april bij On the Rocks in Zoetermeer. Terug naar de tijd van de legendarische IT, de bruisende Roxy en de iconische Richter. Deze avond is een nostalgische reis naar het verleden, waar bekende DJ’s die destijds op deze legendarische locaties stonden, je meenemen naar hun roots.

Laat je verrassen en betoveren terwijl de dansvloer wordt gevuld met de meest opzwepende House Classics uit die tijd. Herbeleef de onbezorgde en happy vibes die destijds de norm waren. Het wordt een feest vol energie, waar je even kunt ontsnappen aan de alledaagse sleur en terug kunt gaan naar de tijd waarin de beats de nacht regeerden.

On the Rocks in Zoetermeer wordt dé plek waar liefhebbers van de oldschool housemuziek samenkomen om herinneringen op te halen en te genieten van de tijdloze klanken die de dansvloeren destijds vulden. Dus trek je dansschoenen aan, dompel jezelf onder in de nostalgische sfeer en beleef een onvergetelijke avond op de Pump Up The Bass Party.