02.06.2018 | Back To The 70s 80s 90s 00s
2 juni 2018 Hele dag Feestent - Lekkerkerk

DISCO @ DE FEESTWEEK

Als onderdeel van de “Feestweek” in Lekkerkerk, presenteert Disco-Train i.s.m. de organisatie van Feestweek Lekkerkerk op zaterdag 2 juni: Back To The 70s, 80s, 90s & 00s met o.a. Anita Meyer, 2 Brothers On The 4th Floor en de Disco-Train DJ’s.

Dus: stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s 90’s & 00′s !

DE FEESTWEEK

De Feestweek in Lekkerkerk mag na 10 jaar een goede traditie genoemd worden. Al 9 keer eerder was het een geweldig feest en vele grote artiesten hebben in Lekkerkerk op het podium gestaan. Het enthousiasme van de bezoekers en de goede organisatie zorgen steeds weer voor een evenement waarbij Gezelligheid met een hoofdletter G geschreven wordt.

WIE KENT ZE NIET?

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? op de zaterdagavond bij de Feestweek draaien we de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

DISCO-TRAIN DJ’S

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven. Bij de Disco-Train party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN, achter de knoppen.
Deze garantie kunnen wij je geven: bij Back To The  70s, 80s, 90s & 00’s Disco Party in Lekkerkerk ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits.

ANITA MEYER

Met de internationale megahit ‘Why tell me why’, vele top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. En ook nu nog staat Anita te boek als één van de meest gewaardeerde en geboekte artiesten van Nederland!

Haar grootste hit ‘Why tell me why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met veel succes ontvangen.

Meer over Anita Meyer klik hier

2 BROTHERS …..

De 2 Brothers on the 4th Floor is, met 17  Top-40 noteringen, één van de meest succesvolle act’s uit de 90’s.  Nog steeds zijn ze actief op diverse podia over de hele wereld.  De groepsnaam verwijst naar de Utrechtse flat waar de broertjes “de Boer”zijn begonnen. Op het podium bestaat de formatie sinds 1993 uit zangeres Desiree Manders (Des’Ray) en rapper René Phillips (D-Rock).

Met deze spetterende act gaat, ook hier in Lekkerkerk, gegarandeerd het DAK ER AF !!!

Meer over 2 Brothers On The 4th Floor klik hier

VIDEO DISCO-TRAIN OPEN AIR 2017