Disco-Train XL Party Warmond
za 10 november 2018 20:00 - 02:30 Dekker - Warmond

THE BEST DISCO IN TOWN

De Disco-Train XL Party in Warmond is al 11 jaar een doorslaand succes, een avondvullend spektakel, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer in 2 verschillende zalen met elk een eigen thema.

De Disco-Train Party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s in Warmond (regio Leiden) ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!! Niets is te gek bij de Disco & Classics Party’s XL. Hier mag je helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je disco outfit aan.
Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan.

IETS TE VIEREN ?!
De Disco & Classics Party is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of ….. de volgende dag te vieren.
Voor bedrijven en groepen heeft Disco-Train diverse unieke mogelijkheden. Wie met de complete personeelsvereniging, afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden wil komen, kan een arrangement boeken.

Heerlijk genoten van een geslaagd feest, top muziek, mooie lokatie, vlotte bediening. Fantastisch om mensen te zien genieten en natuurlijk zelf lekker los te gaan.

Ben Roos

lekker je zelf zijn en genieten, top sfeer, thuis voelen. Voor een vroegere verslaafde discogangers was dit perfect

Kelly

Een enorm gezellige, maar toch ontspannen en vriendelijke sfeer.

Kenny Bon

De muziek is top, het is gewoon een super sfeer, altijd

Paula Woertman

Veel gezelligheid, heerlijk dansen, op muziek uit onze jeugd, oud sentiment!

Leny van der Hoek

Het was super gezellig en leuke muziek ! Daarom kom ik, vroeger had je de Locomotion met disco avonden, maar die is er niet meer. Blij met Disco-Train

Mj Koster

Fijne, ontspannen sfeer en geen gedoe, iedereen komt voor een gezellige avond! Ik heb het tot nu toe elke keer erg naar me zin gehad.

Kevin Pol

De muziek brengt je in een deja-vu als of je weer 20 bent en alleen maar gezellige mensen, Hoe meer zielen hoe meer vreugde en mijn leeftijdgenoten houden van deze muziek

Lenie Den hoedt

Goed geregeld, ik kan het aanbevelen aan vrienden, wat ik doe. Ik heb al heel wat vrienden meegenomen. Ga zo door

Your Content Goes Here

BACK TO THE 70s 80s & 90s

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. De zalen zijn aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. Op grote schermen projecteert VJ-Pete nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips. 

Wie kent ze niet … ? 
Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco Classics Party XL de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown en MTV.

DJ Sven: bij velen bekend van zijn 80s Mega Hit “The Holiday Rap”, waarmee hij in 44 landen op nummer 1 stond. Lees meer

DJ Johan (mister Disco-Train): een duizendpoot, bedenker en de drijvende kracht achter alle Disco-Train Party’s. Lees meer

VJ Pete: vertoont vanavond, LIVE SYNC, videoclips en videobeelden op grote schermen. 

NEXT GENERATION

Next Generation is een Disco-Train concept voor de 25-plusser, jong van geest, die een avond “los” wil gaan op de lekkerste Dance en Disco beats uit de 90s & 00s aangevuld met de hits van NU.

In deze zaal géén Trammps, Michael Jackson en géén Sing Hallejujah maar wel … Dikke Vette Club Hits van toen én nu.

DJ Bo Below: Hij draaide in veel Hollandse clubs zoals De It en Escape, Matrixx, Baja Beach Club, Rodenburg, Fellini’s, Brothers, Bobs, Asta, Time Out, Danssalon, Opera, Goldfinger, enz. Lees meer

DJ Dennis: vanaf 1989 t/m 2002 is Dennis resident DJ van Locomotion geweest. Lees meer

GRATIS PHOTO BOOTH

Samen op de foto?  Ja geweldig !!!

Stap alleen, samen of allemaal in de Disco-Train Photo Booth, zet een gekke bril op, hou een snor voor of maak gebruik van de diverse props en maak te gekke, waanzinnige, hilarische foto’s.

Party Fun én een leuke herinnering aan dit feest én ….. het is helemaal GRATIS.

Je krijgt de foto’s direct mee, en later kan je ze ook van de website downloaden.

ARRANGEMENTEN

Een complete avond uit met korting:
Diner & Party € 32,50 voor € 27,50 of
Bowlen, Diner & Party: € 37,50 voor € 32,50

KLIK VOOR DE ARRANGEMENTEN
Ga naar de bovenkant