12.05.2018 | Back to The 70s 80s 90s
12 mei 2018 21:00 - 03:00 Koppie Bar - Assendelft

70S 80S 90S Party

Back To The 70s 80s & 90s is een avondvullend FEEST, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer.

De Disco-Train Party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.  Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.  Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. 

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s hoor je de Disco-Hits uit de tijd van AVRO’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.
Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.  Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!! Niets is te gek bij de Disco-Train Party’s. Hier mag je helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je disco outfit aan.  Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan.

IETS TE VIEREN

De Disco & Classics Party is natuurlijk dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of de volgende dag te vieren. Wil je jouw feest met vrienden, kennissen of collega’s vieren? Vraag om groepskorting (v.a. 10 personen) klik hier !!


DJ Bo Bellow
Bekend van : De It en Escape, Brothers
Stijl : Dance & Disco Classics

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's
Stijl : Disco Classics, Funk, Cross Over, Techno, Tech House

AGENDA

Geen evenementen gevonden!