14.04.2018 | Back to The 70s 80s 90s
14 april 2018 Hele dag Club Cell - Almere

LET OP !!!
Locatie gewijzigd !!  Event vind plaats in Club Cell !!!

DISCO PARTY ALMERE

Back To The 70s 80s & 90s is een avondvullend spetterend feest, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer. Het is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid Je gaat uit in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, met de beste dansbare muziek, met de beste DJ’s, op een top locatie, en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Stap ook op de Disco-Train en ga een avond mee Back To The 70s 80s & 90s !

BACK TO THE 70s 80s 90s

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. De zaal is aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. Op grote schermen projecteert onze VJ nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips uit de tijd van AVRO’s TopPop, Veronica’s Countdown en MTV.  Stilstaan? Onmogelijk!

Die ongedwongen sfeer, en leuke mensen dat klopt echt wel. Geen gedoe, gewoon gezellig uit. Lekker gedraaid door Sven.

Sadik, CustomWay

Lekkere swingende disco party. Is hier altijd gezellig!

Desiree

Ben er nu twee keer geweest en hebt genoten van al die lekker classics die door de dj’s werden gedraaid. Super!!!

Marijke Spanjaar

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco Classics Party XL de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown en MTV.

Achter de draaitafels staan echte toppers, DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s in Almere ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. 

IETS TE VIEREN ?

De Disco & Classics Party is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of …..  de volgende dag te vieren. Kom je met een groep. bestel dan groepstickets, of vraag naar een groepsarrangement.  Klik hier

DRESSCODE: We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!! Niets is te gek bij de Disco-Train Party’s. Hier mag je helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je disco outfit aan.


DJ Bo Bellow
Bekend van : De It en Escape, Brothers
Stijl : Dance & Disco Classics

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's
Stijl : Disco Classics, Funk, Cross Over, Techno, Tech House

AGENDA

Geen evenementen gevonden!