X-Mas Party XL
15 december 2018 20:30 - 03:00 Dekker - Zoetermeer

De Disco-Train X-Mas Party is één groot Disco Feest, geheel in kerstsfeer met kerstmannen, kerstvrouwen, kerstbomen, kerstballen en kunstsneeuw.

Deze “special edition” is elk jaar een doorslaand succes en al weken voor aanvang uitverkocht.  We gaan een avond “los” in een ongedwongen sfeer in 2 verschillende zalen met elk een eigen thema.

De Disco-Train Party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s in Zoetermeer ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

Echte Disco-Feesten voor de 25-plusser.

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan?  Bij Disco-Train hoor je de meest vette en swingende Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown & MTV. En natuurlijk komen de “onmisbare” X-Mas Disco Hits ook voorbij.

PUT ON YOUR DANCING SHOES….
want achter de knoppen staan echte toppers die jou een spetterende Disco Party bezorgen. Zij weten als geen ander hoe ze jou een super feest bezorgen.

Een ding is zeker: Het dak gaat er af!

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. De zalen zijn aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. Op grote schermen projecteert VJ-Pete nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips. 

Wie kent ze niet … ? 
Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco Classics Party XL de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown en MTV.

DJ Sven: bij velen bekend van zijn 80s Mega Hit “The Holiday Rap”, waarmee hij in 44 landen op nummer 1 stond. Lees meer

DJ Johan (mister Disco-Train): een duizendpoot, bedenker en de drijvende kracht achter alle Disco-Train Party’s. Lees meer

VJ Pete: vertoont vanavond, LIVE SYNC, videoclips en videobeelden op grote schermen. 

Next Generation is een Disco-Train concept voor de 25-plusser, jong van geest, die een avond “los” wil gaan op de lekkerste Dance en Disco beats uit de 90s & 00s aangevuld met de hits van NU.

In deze zaal géén Trammps, Michael Jackson en géén Sing Hallejujah maar wel … Dikke Vette Club Hits van toen én nu.

DJ Bo Below: Hij draaide in veel Hollandse clubs zoals De It en Escape, Matrixx, Baja Beach Club, Rodenburg, Fellini’s, Brothers, Bobs, Asta, Time Out, Danssalon, Opera, Goldfinger, enz. Lees meer

DJ Dennis: vanaf 1989 t/m 2002 is Dennis resident DJ van Locomotion geweest. Lees meer

Samen op de foto?  Ja geweldig !!!

Stap alleen, samen of allemaal in de Disco-Train Photo Booth, zet een gekke bril op, hou een snor voor of maak gebruik van de diverse props en maak te gekke, waanzinnige, hilarische foto’s.

Party Fun én een leuke herinnering aan dit feest én ….. het is helemaal GRATIS.

Je krijgt de foto’s direct mee, en later kan je ze ook van de website downloaden.

Win een VIP arrangement voor 4 personen:

Een compleet verzorgde avond uit !!

  • 3 Gangen diner voor 4
  • Een uur Bowlen
  • Entree voor 4 personen
  • VIP Tafel
  • Fles Bubbels

Kortom, een TOP AVOND!

Klik hier of op de afbeelding !!


DJ Sven
Bekend van : Holiday Rap, Veronica, Radio10 Somertijd
Stijl : Disco Classics

DJ Bo Bellow
Bekend van : De It en Escape, Brothers
Stijl : Dance & Disco Classics

DJ Dennis Harnick
Bekend van : Locomotion, Club Sandokan, Bitte Ein Beat
Stijl : Dance Classics, Dance

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's
Stijl : Disco Classics, Funk

DJ Sanny
Bekend van :
Stijl : Disco Classics, Top-40, Dance

DJ Pete
Bekend van : Disco-Train Events
Stijl : Disco & Dance Classics

AGENDA

zaterdag 05 okt
Zoetermeer - Dekker
Disco-Train XL Party
zaterdag 14 dec
Zoetermeer - Dekker
X-Mas Party XL
Geen evenementen gevonden!
Meer laden