16.06.2018 | Swingen In De Stad
16 juni 2018 20:00 - 01:00 Raadhuisplein - Waalwijk

SWINGEN IN DE STAD

Als de zaterdagavond act bij “Swingen In De Stad” in Waalwijk, presenteert Disco-Train i.o.v. de Tavenu op zaterdag 16 juni: Back To The 70s, 80s, 90s & 00s met de Disco-Train DJ’s: René Verkerk & DJ Nijkie.

Een spetterend en swingend avondvullend programma dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s 90’s & 00′s !

Dus: stap op de Disco-Train en ga ook mee terug in de tijd.

De entree is Gratis en iedereen is welkom.

WAALWIJK

De organisatie van het evenement is in handen van Jongerencentrum Tavenu.

Het weekend van 15 en 16 juni staat in het teken van twee edities Swingen! Op vrijdagavond RLD en op zaterdagavond ’70, ’80 en ‘90’s met de Disco-Train.

Dit jaar wordt er gekozen voor een groter podium en meer lichteffecten dan vorig jaar en dat zal zeker bij alle disco fans heel goed in de smaak vallen.

WIE KENT ZE NIET?

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers én die meezingers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan?

Bij “Swingen In de Stad” draaien we de goeie én lekkere foute Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de leukste, de lekkerste en de meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als DJ René Verkerk en DJ Nijkie hun kunsten vertonen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere.  Van één ding zijn we zeker: Tot aan “The Last Dance” staat het plein in Waalwijk bommetje vol.

De entree is Gratis en iedereen is welkom.

DISCO-TRAIN DJ’S

Bij de Disco-Train events staan UITSLUITEND echte toppers achter de draaitafels. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Met DJ René Verkerk is het ALTIJD feest. René is bekend van o.a. Radio-10, en hij zal met zijn tomeloze energie, zijn vlotte babbel en zijn verrassende platenkeuze het plein op z’n kop zetten. DJ Nijkie is zeker gelijkwaardig. Als vaste DJ van o.a. alle grote hockey toernooien is hij gewend om voor duizenden mensen zijn kunsten te vertonen. 

Deze garantie kunnen wij je geven: bij deze editie van Swingen In De Stad Waalwijk met Disco-Train on stage ben je verzekerd van een TOP avond..


DJ Rene Verkerk
Bekend van : Radio-10
Stijl : Disco Classics, Feest muziek, Apres Ski

DJ Nijkie
Bekend van :
Stijl : Disco Classics, Feest muziek, Apres Ski