17.03.2018 | Back To The 70s 80s 90s
17 maart 2018 21:00 - 03:00 Stairway - Utrecht

THE BEST DISCO IN TOWN

Stap op de Disco-Train, bij Stairway in Utrecht, en ga mee terug in de tijd bij dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s & 90′s !
Back To The 70s 80s & 90s is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid. Je feest in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, op de beste dansbare muziek, met de beste DJ’s, op top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Deze Disco Party is de ultieme herleving van de 70s, 80s, 90s met de beste muziek van toen.  Stilstaan? Onmogelijk!

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Disco-Train neemt je mee terug naar de 70s, 80s & 90s met herkenbare Discohits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

Doet me wel weer denken aan vroeger, Fellini’s, Cartouch, Dansfabriek, Le Toucan en zo.  Leuke avond gehad. Bo Bellow SUPER gedraaid man.

Martin

superleuke avondjes altijd, leuke muziek, goeie DJ,s

Marijke Quanjer, Facebook

geweldig

Wilma Christina Verheij, Facebook

Ik vind jullie avond feesten super!

Inge Maessen, Facebook

DJ DISCO-TRAIN DJ’S

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.Bij de Disco-Train party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN, achter de knoppen. Deze garantie kunnen wij je geven: bij de 70s, 80s & 90s Disco Party in Utrecht ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits.

IETS TE VIEREN

Een Disco-Train Party is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of de volgende dag te vieren.

Kom je met de personeelsvereniging, een afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden, koop groepstickets of vraag naar een arrangement. Klik hier en vraag informatie aan


DJ Leo Cotino
Bekend van :
Stijl : Disco Classics, Top-40

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's
Stijl : Disco Classics, Funk, Cross Over, Techno, Tech House

AGENDA

Geen evenementen gevonden!