20.04.2018 | Back To The 70s 80s 90s
20 april 2018 Hele dag Max - Alphen aan den Rijn

THE BEST DISCO IN TOWN

Stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s & 90′s !
Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. Max is aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. De Disco-Train party is een revival van de jaren ’70, ’80 & ’90 met de beste muziek van toen.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de XL Beach Party draaien we de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV.
Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

Een avond gezellig uitgaan in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen,de beste muziek en geweldige DJ’s voor een betaalbare prijs

Sadik, CustomWay

De leukste, de beste, de meest swingende disco party’s in de regio Amsterdam. Altijd gezellig!

Ben er nu twee keer geweest en hebt genoten van al die lekker classics die door de dj’s werden gedraaid. Super!!!

Marieke, M.Klaassen

DJ DISCO-TRAIN DJ’S

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.Bij de Disco-Train Party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN.
Deze garantie kunnen wij je geven: bij de 70s, 80s & 90s Disco Party in Alphen a/d Rijn ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits.

IETS TE VIEREN

De Disco & Classics Party is natuurlijk dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of de volgende dag te vieren.
Wie met de complete personeelsvereniging, afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden wil komen, kan een arrangement boeken.

Vraag naar de groepsarrangementen.
Klik hier en vraag informatie aan


DJ Sven
Bekend van : Holiday Rap, Veronica, Radio10 Somertijd
Stijl : Disco Classics

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's
Stijl : Disco Classics, Funk, Cross Over, Techno, Tech House