Back To The 70s 80s 90s Party
16 maart 2019 Huize Maas - Groningen

DISCO GRONINGEN

YES!
Disco-Train komt weer naar Groningen !!!

Op zaterdag 16 maart komt de Disco-Train met “Back To The 70s 80s & 90s” naar Groningen en maken we van Huize Maas één groot Disco Paradijs.

Back To The 70s 80s & 90s is een avondvullend en spetterend feest, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer. Het is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid Je gaat uit in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, met de beste dansbare muziek, met de beste DJ’s, op een top locatie, en dát voor een betaalbare entreeprijs.

70s 80s 90s PARTY

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. De zaal is aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. Achter de draaitafels staan echte toppers, DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Stilstaan? Onmogelijk!

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s hoor je de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s in Groningen ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. 

IETS TE VIEREN ?

Een DiscoTrain Party is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of …..  de volgende dag te vieren. Kom je met een groep. bestel dan groepstickets, of vraag naar een groepsarrangement.  Klik hier

DRESSCODE: We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!! Niets is te gek bij de Disco-Train Party’s. Hier mag je helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je disco outfit aan.

TICKET INFORMATIE

 

LINE UP


DJ Bo Bellow
Bekend van : De It, Escape, Brothers, Matrixx, Fellini's, Bobs, Asta

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's

FOTO'S