Back To The 70s 80s 90s

DISCO PARTY

YESS, we zijn weer terug in Capelle. Op 30 maart gaan we samen met jou weer los bij het o-zo gezellige Skate Fever.

Back To The 70s 80s & 90s in Rotterdam / Capelle a/d IJssel is een avondvullend spetterend feest, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer.

Back To The 70s 80s & 90s is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid Je gaat uit in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, met de beste dansbare muziek, met de beste DJ’s, op een top locatie, en dát voor een betaalbare entreeprijs.

BACK TO THE 70s 80s 90s

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. De zaal is aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. Achter de draaitafels staan echte toppers, DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Stap ook op de Disco-Train en ga een avond mee Back To The 70s 80s & 90s !
Stilstaan? Onmogelijk!

Die ongedwongen sfeer, en leuke mensen dat klopt echt wel. Geen gedoe, gewoon gezellig uit. Lekker gedraaid door Sven.

Sadik

Lekkere swingende disco party. Is hier altijd gezellig!

Desiree

Ben er nu twee keer geweest en hebt genoten van al die lekker classics die door de dj’s werden gedraaid. Super!!!

Marijke Spanjaar

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s hoor je de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown en MTV.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s in Almere ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. 

IETS TE VIEREN ?

Back To The 70s, 80s & 90s is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of …..  de volgende dag te vieren. Kom je met een groep. bestel dan groepstickets, of vraag naar een groepsarrangement.  Klik hier

DRESSCODE: We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!! Niets is te gek bij de Disco-Train Party’s. Hier mag je helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je disco outfit aan.

TICKETS

 

PARTY PICS

LINE UP


DJ Bo Bellow
Bekend van : De It, Escape, Brothers, Matrixx, Fellini's, Bobs, Asta

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's