Disco-Train – 70s 80s 90s Party | Drive-In Show

DE DISCO-TRAIN DRIVE-IN SHOW

Stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit aanstekelijke disco feest. Back to the 70s 80s & 90s, back to those happy times!
De Disco-Train dendert langs alle bekende, dansbare hits van toen, dus stilstaan is onmogelijk! Heb jij mooie herinneringen aan een nummer, vraag deze dan aan bij onze DJ’s want ze draaien ze graag.

THE BEST DISCO IN TOWN

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s draaien we die bekende Disco-Hits uit jouw pubertijd, uit de tijd dat je voor het eerst ging stappen, uit de tijd van je eerste zoen …. Weet je nog? 

Achter de draaitafels staan echte toppers, DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven. Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Stilstaan gaat je niet lukken!

We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!! Niets is te gek bij de Disco-Train Feesten. Bij ons mag je helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je disco outfit aan. In een spijkerbroek of een casual outfit val je zeker niet uit de toon.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Back to the 70s 80s 90s Party is een feest van herkenning waar je heen gaat voor de geweldige sfeer en de volle dansvloer met vrolijke gezichten. Onze gasten omschrijven de sfeer als vriendelijk, vrolijk, amicaal en vooral feestelijk en gezellig. Dus ga met ons mee terug in de tijd, laat alles even los en geniet ongedwongen van een waanzinnige avond met top DJ’s, top muziek, top sfeer op mooie locaties voor een betaalbare prijs.

Verwacht bij deze editie bij de Jachthaven in Kwintsheul een intieme setting met de sfeer en de muziek die je van ons gewend bent.

TICKET INFORMATIE:

TICKETS:

 

LINE UP


[sc name="DJ Sanny"]