Notice: Undefined offset: 329190384 in /var/www/vhosts/disco-train.nl/httpdocs/wp-content/plugins/modern-events-calendar/app/skins/single/modern.php on line 19
70s 80s 90s Beach Party in Den Haag
za 15 juni 2019 Strandtent 14 - Kijkduin

BEACH PARTY

agenda uitgaan beach party

Na 15 jaar succesvolle en geslaagde strandfeesten organiseert Disco-Train op zaterdag 15 juni de legendarische, uitbundige en druk bezochte Disco-Train Beach Party bij Strandtent 14 in Kijkduin (Den Haag).

Een zwoele sfeer, je blote voeten in het zand, verfrissende cocktails, de lekkerste classics hits én een fantastische beach club, vormen dé perfecte mix voor de Disco-Train Beach Party.

De Disco-Train Beach Party is een geweldig en sfeervol disco feest met de beste DJ´s, de beste disco krakers en heel veel happy party people. Een must voor iedere liefhebber van de Disco Classics en een goed (strand) feest.

FEEST GARANTIE

Disco-Beach-Party

Een Disco-Train Beach Party gaat altijd door!!!
Regen is voor ons geen probleem.
Goed weer: alles open! Regen: ’t dak er op.

Je bent dus altijd verzekerd van een top feest.
In de 2 weken voor het feest kan je hier dagelijks zien wat de weersvooruitzichten zijn.
Updated: 15-06-2019  10:16 uur

PARKEREN

Parkeren is op loopafstand en is overal (nog) GRATIS.   KLIK HIER VOOR INFO

YOU NAME IT WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? 
Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Beach Party worden de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, MTV en TMF. 

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers uit de 70s 80s & 90s. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

DJ’S @ BEACH PARTY

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.  Bij de Disco-Train Beach Party in Kijkduin staan uitsluitend de beste én bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Martin Boer, bekend van 2 Brothers on The 4th Floor, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. 

Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

Jullie maken ook echt waar wat jullie beloven. Wat een feest feest zo op het strand, en inderdaad een hele toffe sfeer, geen gedoe, allemaal leuke en vrolijke mensen.  Die ongedwongen sfeer klopt voor 100%. Dit was mijn tweede keer op het strand en volgend jaar ben ik er vast en zeker weer bij. 

Annette de Graaff ,

Top. Wel stukje wandelen vanaf de auto, maar meer dan de moeite waard. Ik vind jullie team en de beveiliging bij jullie zo top, iedereen is vriendelijk en behulpzaam. In 2015 mijn vriendin ontmoet op jullie feest bij People. 

Twan van Loon

Ik vind jullie avond feesten super!

Inge Maessen

Super Beach Party!!! lekker los gegaan met m’n vriendin. YOLO !!

Marieke, M.Klaassen

Ik geef jullie 5 sterren !! Complimenten voor jullie, zeer prettig feest, vriendelijke mensen. De DJ draaide heel lekker. Goed hoor dat jullie, na 10 jaar, nog steeds top feesten organiseren en nog steeds een normale prijs voor toegang berekenen. 

Patrick Vanbeele

LOTS OF FUN

Kan de zomer wat jou betreft niet lang genoeg duren?
En wil je los gaan op de beste hits uit de 70s 80s 90s& 00s?

Kom dan op zaterdag 15 juni naar:  De Disco-Train Beach Party: gegarandeerd “Lots of Fun
Dus ……  nodig al je vrienden en vriendinnen uit om met z’n allen naar deze Beach Party te gaan!

Niets is ons te gek!  Bij Disco-Train kan je los gaan!

DE LOCATIE

STRANDTENT 14  – KIJKDUIN
De combinatie van zee, strand en unieke ligging maken Standtent 14 tot een perfecte locatie voor de Disco-Train Beach Party. Het strandgevoel zal de sfeer en beleving op zeker verhogen. 

Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten, in een gezellige en ongedwongen sfeer. Een plek waar gastvrijheid telt en de bediening je helpt met een glimlach.Strandtent 14 is gelegen op het strand van Kijkduin, vlak onder het Atlantic Hotel.

 

AFTER VIDEO’S VORIGE EDITIES 

MEER BEACH PARTY VIDEO’S VORIGE EDITIES 2013-2019

HET WEER

INFO & TICKETS

ENTREE:
Early Bird : € 12,=  | Voorverkoop: € 14,50
Groepsticket : € 12,= v.a. 6 st.  |  Deurprijs : € 19,50

VVK INFORMATIE:
Combi voor 3 Beach Party’s € 35,=

VVK ADRESSEN:

Kijkduin:
STRANDTENT 14
Zuiderstrand 14  |  070 – 368 31 65

Zoetermeer:
PARTY POINT
Dorpsstraat 156  |  079 – 316 31 03

PARKEREN
Gratis op loopafstand.

LET OP !!!
Werkzaamheden en omleiding.
Klik op “Locatie en Route” voor meer informatie.

 

LINE UP


[sc name="DJ Sven"]
[sc name="DJ Johan"]

FOTO'S