Back To The 70s 80s 90s Party – Heerhugowaard
14 september 2019 21:00 - 02:30 De Heeren - Heerhugowaard

BACK TO THE 70S, 80S, 90S

Stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit spetterende discofeest Back To The 70’s, 80’s & 90′s ! Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. Grand Café De Heeren is aangekleed met retro-decors en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer.

Back to The 70s 80s s Party is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid. Je gaat uit in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, met de beste dansbare muziek, gedraaid door de beste DJ’s, op een top locatie en dát voor een betaalbare entreeprijs.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de XL Beach Party draaien we de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV.  Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

70S 80S 90S DISCO PARTY HEERHUGOWAARD

DISCO-TRAIN DJ’S

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven. Bij de Disco-Train Party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN.  Deze garantie kunnen wij je geven: bij de 70s, 80s & 90s Disco Party in Heerhugowaard ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits.

IETS TE VIEREN?

De Disco & Classics Party is natuurlijk dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of de volgende dag te vieren.

DRESSCODE
We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!!
Niets is te gek bij de Disco-Train. Hier mag je helemaal los gaan!

Kan je eindelijk weer eens die (foute) disco outfit aan.

INFORMATIE & TICKETS

ENTREE:
Early Bird : € 7,50 (max 2x) ex fee | Voorverkoop: € 10,= ex fee
Deurprijs : € 15,= (indien beschikbaar)

 

LINE UP


DJ Nijkie
Bekend van : HiFi, Nexus, Maliehuisje, Dekker, Music & Lights

FOTO'S