Back To The 70s 80s 90s
za 28 september 2019 't Goude Hooft - Den Haag

DISCO-TRAIN BACK TO THE 70S 80S & 90S

DISCO IN DEN HAAG

Disco-Train-70s-80s-90s-Party-t-goude-hooft-Den_Haag-003

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90 met herkenbare Discohits van “toen”.  We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Beleef bij Disco-Train opnieuw het échte discogevoel.

De Sfeer komt je bij de ingang al tegemoet.  Club 1660 van ’t Goude Hooft ademt een ongedwongen, intieme en gezellige sfeer uit, de medewerkers serveren jouw drankje met een “BIG SMILE”.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Disco-Train-70s-80s-90s-Party-t-goude-hooft-Den_Haag-009

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s draaien we uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV. 

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco Party in Den Haag, met onze Top DJ’s, ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

Disco train bij het gouden hoofd Echt super Gezellig, waar krijg je nou nog 43 met verse jus de orange en is de toilet en de garderobe gratis Super aardig personeel achter de bar en bij de garderobe echt genoten Top avond zeker voor nog een herhaling.

Leuke locatie, lekker makkelijk, midden in het centrum. Ik vind de club wel erg gezellig en intiem met al die zitjes.  Als het kan, kom ik altijd naar jullie Den Haag edities toe en natuurlijk naar de Beach Party’s want die zijn ook helemaal top

Remco Boers, Remco

Ik ben al op al jullie locaties in den haag geweest, Ockenburg, toen bij de Uithof en nu hier. Altijd leuk en zie steeds weer bekenden, en de muziek is altijd geweldig. En ook  leuke dj’s, ze draaien hier tenminste mijn verzoekjes. XX

Esther

Super feest!!! lekker los gegaan met mn vriendin. YOLO !!

Marieke, M.Klaassen

Complimenten voor jullie, zeer prettig feest, vriendelijke mensen. Sven draaide heel lekker. Goed hoor dat jullie, na 10 jaar, nog steeds kwalitatief goede feesten organiseren en nog steeds dezelfde prijs voor toegang berekenen. 

Fred Alberts

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!!
Kom zoals je wil!!  Niets is te gek bij de Disco-Train. Hier mag, én kan je helemaal los gaan! 

Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. Natuurlijk kan je ook in spijkerbroek of casual outfit bij ons los gaan.

IETS TE VIEREN

De Disco & Classics Party is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, een verjaardag of de volgende dag te vieren. Voor groepen heeft Disco-Train diverse mogelijkheden.

Kom je met de personeelsvereniging, een afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden,  vraag naar de groepsarrangementen.  Klik hier en vraag informatie aan

PARTY INFO & TICKETS

ENTREE:
Voorverkoop: € 11,50 | Groepsticket : € 10,= v.a. 6 st.
Dine en Party : € 33,50 | Deurprijs : € 15,=
Uitsluitend online voorverkoop

PARKEREN:
Parkeergarage de Torengarage, op loopafstand van ’t Goude Hooft.
€ 10,= voor de hele avond & nacht


 

LINE UP


[sc name="DJ Sven"] [sc name="DJ Johan"]

AGENDA


Disco-Train-Party-Agenda
zaterdag 29 aug
Den Haag - Beachclub People
Beach Party XL – Kijkduin
Geen evenementen gevonden!

FOTO'S