Notice: Undefined offset: 361653879 in /var/www/vhosts/disco-train.nl/httpdocs/wp-content/plugins/modern-events-calendar/app/skins/single/modern.php on line 19
Back To The 70s 80s & 90s – Gooiland, Hilversum
za 12 oktober 2019 Gooiland - Hilversum

DISCO IN HILVERSUM

Disco-Train-70s-80s-90s-Party-t-goude-hooft-Den_Haag-003

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90 met herkenbare Discohits van “toen”.  We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Beleef bij Disco-Train opnieuw het échte discogevoel.

De Sfeer komt je bij de ingang al tegemoet.  De Club van ’Gooiland ademt een ongedwongen, intieme en gezellige sfeer uit, de medewerkers serveren jouw drankje met een “BIG SMILE”.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Disco-Train-70s-80s-90s-Party-t-goude-hooft-Den_Haag-009

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s draaien we uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV. 

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco Party in Hilversum, met onze Top DJ’s, ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!!
Kom zoals je wil!!  Niets is te gek bij de Disco-Train. Hier mag, én kan je helemaal los gaan! 

Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. Natuurlijk kan je ook in spijkerbroek of casual outfit bij ons los gaan.

IETS TE VIEREN

Een Disco-Train Party is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, een verjaardag of de volgende dag te vieren. Voor groepen heeft Disco-Train diverse mogelijkheden.

Kom je met de personeelsvereniging, een afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden,  vraag naar de groepsarrangementen.  Klik hier en vraag informatie aan

PARTY INFO

TICKET SHOP

 

LINE UP


[sc name="DJ Sven"] [sc name="DJ Johan"]

FOTO'SNotice: Undefined variable: url_hash_list in /var/www/vhosts/disco-train.nl/httpdocs/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 10818