70s 80s & 90s Party – Club Nouvelle
vr 18 oktober 2019 Nouvelle - Amstelveen

70S 80S & 90S DISCO 

agenda uitgaan Amstelveen

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90.  We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Beleef bij Disco-Train opnieuw het échte discogevoel.

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet.  Club Nouvelle is aangekleed met retro-decors, de spiegelbollen draaien overuren en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. De Disco-Train party is een revival van de jaren ’70, ’80 & ’90 met de beste muziek van toen.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de70s 80s 90s Party bij Club Nouvelle in Amstelveen draaien we de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol. Stilstaan? Onmogelijk!

Heel gezellig met vriendinnen uit geweest. Wat een vriendelijke mensen aan de deur en achter de bar. We hebben heerlijk gedanst en gegeten van het buffet.  De drankkaart is even wennen maar uiteindelijk wel erg gemakkelijk. Sven: je draaide weer geweldig. Thnx. Sas

Saskia

Het leukste, beste en meest swingende disco feest in de regio Amsterdam. Altijd gezellig! En daarom kom ik elke maand

Ronald

Ik ben er nu vier keer geweest, eerst met vriendinnen, en daarna alleen. Ik maak er heel makkelijk contact terwijl ik best wel verlegen ben.  Muziek en sfeer zijn erg fijn. Ik hoop dat jullie nog lang doorgaan met dit feestje.

Marieke, M.Klaassen

DJ DISCO-TRAIN DJ’S

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Bij de Disco-Train party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN, achter de knoppen.
Deze garantie kunnen wij je geven: bij de 70s, 80s & 90s Disco Party in Amstelveen ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits.

IETS TE VIEREN?

De Disco & Classics Party is natuurlijk dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of de volgende dag te vieren. Voor bedrijven en groepen heeft Disco-Train diverse mogelijkheden. Klik hier en vraag informatie aan.

ELKE EDITIE GRATIS !!

  • Een uitgebreid buffet.
  • Warme en koude hapjes
  • Belegd broodje einde avond

PARTY INFO

ENTREE
Voorverkoop: € 10,=
Deurprijs : € 12,50

PARKEREN
Gratis parkeren voor de deur en op loopafstand

ELKE EDITIE GRATIS !!

  • Een uitgebreid buffet.
  • Warme en koude hapjes
  • Belegd broodje einde avond
  • Gebruik garderobe en toiletten

TICKETS

 

LINE UP


[sc name="DJ Sven"] [sc name="DJ Johan"]

AGENDA


Geen evenementen gevonden!

FOTO'SNotice: Undefined variable: url_hash_list in /var/www/vhosts/disco-train.nl/httpdocs/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 10818