Notice: Undefined offset: 361282249 in /var/www/vhosts/disco-train.nl/httpdocs/wp-content/plugins/modern-events-calendar/app/skins/single/modern.php on line 19
Back To The 70s 80s 90s in Dordrecht
za 19 oktober 2019 Bibelot - Dordrecht

DISCO IN DORDRECHT

Na het succes van Disco-Train in Bibelot, komt Disco-Train op 19 oktober weer terug met het swingend, spetterende, gezellige en sfeervolle discofeest: Back To The 70’s, 80’s & 90′s !

Dus ….   stap op de Disco-Train en ga met ons mee, terug in de tijd.  Bij de ingang  komt de sfeer je al tegemoet, de tijdmachine is reeds in werking gezet. Bibelot is aangekleed met retro-decors, de spiegelbol draait overuren en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer.

Je gaat naar Disco-Train 70s 80s 90s Party in Dordrecht, puur voor de gezelligheid. Je feest in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, op de beste dansbare muziek, met de beste DJ’s, op een top locatie en dát voor een betaalbare entreeprijs.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s draaien we die bekende Disco-Hits uit jouw pubertijd, uit de tijd dat je voor het eerst ging stappen, uit de tijd van je eerste zoen …. Weet je nog? 

VERZOEKNUMMERS:
Er zijn vast wel bekende disco of dance nummers die jij wil horen. Vraag ze bij ons aan, onze Jocks draaien zoveel mogelijk al jouw verzoekjes. En is dat favoriete nummer, en ultieme herinnering aan toe misschien nu een beetje “fout” ?   Is het een GUILTY PLEASURE ? Kom maar op met dat verzoekje, in het GUILTY PLEASURE HOUR draaien we ze (bijna) allemaal !!!  Lachen toch?

Doet me wel weer denken aan vroeger.  Super avond gehad.

Martin

superleuke avondjes altijd, leuke muziek, goeie DJ,s

Marijke Quanjer, Facebook

geweldig

Wilma Christina Verheij, Facebook

Ik vind jullie avond feesten super!

Inge Maessen, Facebook

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil, maar weet wel dat niets te gek is bij de Disco-Train Party’s. Als je wil, mag je bij ons helemaal los gaan! Kan je eindelijk weer eens je (foute) disco outfit aan.

Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. Geen zin in een verkleedpartij? Geen probleem, in een spijkerbroek of een casual outfit val je zeker niet uit de toon.

IETS TE VIEREN ?

Een Disco-Train Party is natuurlijk perfect om een vrijgezellenfeest, verjaardag of ….. de volgende dag te vieren.
Ook voor bedrijven en groepen is dit feest uitermate geschikt om met een complete personeelsvereniging, afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden wil komen, een avond met elkaar te feesten. Informeer naar de mogelijkheden voor grote groepen, óf boek de Disco-Train bedrijfsfeesten.

IN DE KRANT:
Regelmatig zie je Disco-Train in de pers voorbij komen. Hierboven een leuk artikel en interview met één van onze vaste en trouwe bezoekers: Dave Blans uit Dordrecht.

PARTY INFO

ENTREE
Voorverkoop: € 12,50 incl. fee | Deurprijs : € 15,=

VVK ADRESSEN
Velvet Music Dordrecht
Vriesestraat 110

Bibelot
Bij de kassa van Bibelot.
Deze is bij concerten geopend tot 23:00 uur, en bij dansfeesten tot 02:00 uur.

PARKEREN
Parkeren kan gratis op het parkeerterrein van Het Energiehuis.
Haal wel een (gratis) kaartje bij de parkeerautomaat, de eerste 24 uur zijn alleen gratis met een kaartje.

LINE UP


[sc name="DJ Sven"] [sc name="DJ Johan"]

AGENDA


Geen evenementen gevonden!

FOTO'SNotice: Undefined variable: url_hash_list in /var/www/vhosts/disco-train.nl/httpdocs/wp-content/plugins/justified-image-grid/justified-image-grid-core.php on line 10818