Back To The 70s 80s & 90s – De Heeren, Heerhugowaard
za 14 maart 2020 21:00-2:30 De Heeren - Heerhugowaard

70S 80S 90S DISCO PARTY  –  HEERHUGOWAARD

70S 80S 90S PARTY

back-to-the-70s-80s-90s-de-heeren-heerhugowaard-008

Stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit spetterende discofeest Back To The 70’s, 80’s & 90′s ! Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. Grand Café De Heeren is aangekleed met retro-decors en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer.

Back to The 70s 80s s Party is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid. Je gaat uit in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, met de beste dansbare muziek, gedraaid door de beste DJ’s, op een top locatie en dát voor een betaalbare entreeprijs.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Back To The 70s 80s & 90s - De Heeren, Heerhugowaard

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan?

Bij de Disco-Train Party’s draaien we de beste én lekkerste Disco & Dance Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV. 

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere.

Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

DJ DISCO-TRAIN DJ’S

back-to-the-70s-80s-90s-de-heeren-heerhugowaard-016

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Bij de Disco-Train Party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN. 

Deze garantie kunnen wij je geven: bij Back To The 70s, 80s & 90s Disco Party in Heerhugowaard ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits.

DRESSCODE

back-to-the-70s-80s-90s-de-heeren-heerhugowaard-010

We hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!!  Niets is te gek bij de Disco-Train. Hier mag je helemaal los gaan!
Kan je eindelijk weer eens die (foute) disco outfit aan.

WIN VIP TICKETS

Klik op de afbeelding !!

DISCO TICKETS

 
ENTREE
Early Bird : € 7,50 (max 2x) ex fee
Voorverkoop: € 10,= ex fee
Deurprijs : € 15,= (indien beschikbaar)