70s 80s & 90s Disco Party – Club Nouvelle Amstelveen
vr 20 maart 2020 21:00-3:00 Nouvelle - Amstelveen

70s 80s & 90s Disco Party

agenda uitgaan Amstelveen

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90.  We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Beleef bij Disco-Train opnieuw het échte discogevoel.

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet.  Club Nouvelle is aangekleed met retro-decors, de spiegelbollen draaien overuren en de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. De Disco-Train party is een revival van de jaren ’70, ’80 & ’90 met de beste muziek van toen.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de70s 80s 90s Party bij Club Nouvelle in Amstelveen draaien we de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als de Top Deejays de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol. Stilstaan? Onmogelijk!

DJ DISCO-TRAIN DJ’S

Achter de draaitafels staan bekende en minder bekende toppers. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Bij de Disco-Train party’s staan regelmatig bekende Top DJ’s achter de knoppen, zoals DJ Sven, bekend van Radio Veronica, Radio 10 en The Holiday Rap, Bo Bellow, bekend van o.a. BNN, achter de knoppen.
Deze garantie kunnen wij je geven: bij de 70s, 80s & 90s Disco Party in Amstelveen ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits.

IETS TE VIEREN?

De Disco & Classics Party is natuurlijk dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of de volgende dag te vieren. Voor bedrijven en groepen heeft Disco-Train diverse mogelijkheden. Klik hier en vraag informatie aan.

ELKE EDITIE GRATIS !!

  • Een uitgebreid buffet.
  • Warme en koude hapjes
  • Belegd broodje einde avond

PARTY INFO

ENTREE
Voorverkoop: € 12,50
Deurprijs : € 15,=

PARKEREN
Gratis parkeren voor de deur en op loopafstand

ELKE EDITIE GRATIS !!

  • Een uitgebreid buffet.
  • Warme en koude hapjes
  • Belegd broodje einde avond
  • Gebruik garderobe en toiletten

TICKETS