Disco & Classics Party 70s 80s 90s 00s – Enschede
vr 20 maart 2020 21:00 - 03:00 Fellini - Enschede

DISCO-TRAIN NU OOK IN ENSCHEDE

70’S 80’S 90’S 00’S DISCO & CLASSICS PARTY

DISCO IN ENSCHEDE

Disco in Enschede.
Ná talloze succesvolle en uitverkochte feesten komt Disco-Train met de Disco & Classics Party naar Fellini in Enschede.

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 ’90 ’00s met alle herkenbare Disco & Dance Hits van “toen”.

We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Bij Disco-Train beleef je opnieuw een avond lang dat échte discogevoel van toen.

De Sfeer komt je bij de ingang al tegemoet.

DISCO & CLASSICS

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s draaien onze TOP DJ’s uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco Party in Enschede, met onze Top DJ’s, ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!!  Kom zoals je wil!!

Maar …… Niets is te gek bij de Disco-Train. Hier mag, én kan je helemaal los gaan!

Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. 

IETS TE VIEREN ?

De Disco & Classics Party in Enschede is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, een verjaardag of de volgende dag te vieren. Voor groepen heeft Disco-Train diverse mogelijkheden. Ook een afgescheiden ruimte met eigen bar en eigen toiletten is mogelijk. Vraag om informatie.

WIN VIP TREATMENT

FACEBOOK WIN ACTIE:
DISCO IN ENSCHEDE
Win een complete avond uit t.w.v. € 255,= met jouw vriend(inn)en.

  • DINER voor 4 bij Fellini
  • ENTREE voor 4
  • VIP tafel voor 4
  • FLES BUBBELS
  • VERVOER heen en terug
  • WAARDE: € 255,=

KLIK HIER of op de afbeelding.

LINE-UP

DJ ROB TOONEN
Midden, lage en hoge tonen knallen door die speakers tijdens het optreden van Rob. Hij is bekend van grote evenementen in binnen en buitenland. Ruim 7 jaar heeft hij samen met zijn gabber Mental Theo een radioshow gepresenteerd op Slam!FM. Van disco tot dance en van Rock tot fout. Rob draait erg breed… En dat is hij ook

DJ BO BELLOW
Bekend van alle grote clubs in Nederland (The-It, Escape, Matrix enz) én buitenland en als DJ op mega grote events als The Love Parade. Ook is Bo Bellow bekend als DJ bij TMF. Hij produceerde nummers voor diverse artiesten zoals de Michael Zager Band, de Time Bandits,  Glenda Peters, Forrest en DJ Sven, de Gibson Brothers en meer.  Bo Bellow, aka Gert-Jan is een topper, hij vermaakt zijn publiek als geen ander. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat deze allround DJ tot de besten van ons land behoort.

DJ JOHAN
Beter bekend als Mr. Disco-Train. Johan is een muziekgek in hart en nieren. Gemotiveerd door zijn favoriete radio DJ’s kroop Johan op veertienjarige leeftijd zelf achter de draaitafels en op zijn 16e organiseerde hij al zijn eerste eigen feest. Al jaren organiseert Johan succesvolle Disco-Train party’s door het hele land. Ondanks dat de organisatie van deze vele feesten hem helemaal opslokt staat Johan nog regelmatig in de DJ booth tijdens zijn eigen feesten.

PARTY INFO

TICKETS
Early Bird : € 10,=  |  Voorverkoop: € 12,50
Groepsticket : € 10,= (v.a 6 st.)  |  Dine en Party : € 35,=
Deurprijs : € 17,50

PARKEREN
Informatie volgt
Ruime parkeergelegenheid voor de deur en op loopafstand

VERKOOP ADRESSEN
Fellini
Bolwerkstraat 2 – Enschede
Tel: 053 – 436 33 99

Open:
Ma: Gesloten
Di: 16:00-22:00
Woe: 16:00-22:00
Do: 10:00-00:00
Vr: 10:00-2:00
Za: 10:00-4:00
Zo: 12:00-22:00

TICKETSHOP

 

Ga naar de bovenkant