Disco in Groningen – Back To The 70s 80s & 90s bij Beachclub Kaaphoorn
za 21 maart 2020 21:00-3:00 Beachclub Kaap Hoorn - Haren

DISCO IN GRONINGEN

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90 met herkenbare Discohits van “toen”.  We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Beleef bij de Disco-Train Party opnieuw dat discogevoel van toen.

De Sfeer komt je bij de ingang al tegemoet.  Beachclub Kaap Hoorn ademt een ongedwongen, intieme en gezellige sfeer uit, de medewerkers serveren jouw drankje met een “BIG SMILE”.

YOU NAME IT …..

Disco-Train-70s-80s-90s-Party-t-goude-hooft-Den_Haag-009

YOU NAME IT, WE PLAY IT ….
Wie kent ze niet … ?
Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s draaien we uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV. 

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco Party in Groningen, met onze Top DJ’s, ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!!
Kom zoals je wil!!  Niets is te gek bij de Disco-Train. Hier mag, én kan je helemaal los gaan! 

Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. Natuurlijk kan je ook in spijkerbroek of casual outfit bij ons los gaan.

IETS TE VIEREN .. ?!

Een Disco-Train Party is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, een verjaardag of de volgende dag te vieren.
Voor groepen hebben we, of creëren we diverse mogelijkheden.

WIN VIP TREATMENT

🔥 GEWELDIGE VIP WIN ACTIE 🔥
BACK TO THE 70s 80s & 90s GRONINGEN

We hebben echt een super-toffe winactie voor jou en 5 vriend(in)en:
💥 Entree voor 6 als onze speciale VIP gasten
💥 VIP tafel om (af en toe) even te rusten
💥 Een lekkere fles bubbels 💥

👉 Meedoen is simpel. Klik op de afbeelding en volg de aanwijzingen. Dan maak je automatisch kans

We verloten deze prijs in de week voorafgaand aan het event. Grote kans dat je dan al kaartjes hebt. Als je wint krijg je van ons uiteraard het aankoopbedrag terug.

LINE-UP

DJ BO BELLOW
Bekend van alle grote clubs in Nederland (The-It, Escape, Matrix enz) én buitenland en als DJ op mega grote events als The Love Parade. Ook is Bo Bellow bekend als DJ bij TMF. Hij produceerde nummers voor diverse artiesten zoals de Michael Zager Band, de Time Bandits,  Glenda Peters, Forrest en DJ Sven, de Gibson Brothers en meer.  Bo Bellow, aka Gert-Jan is een topper, hij vermaakt zijn publiek als geen ander. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat deze allround DJ tot de besten van ons land behoort.

DJ JOHAN
Beter bekend als Mr. Disco-Train. Johan is een muziekgek in hart en nieren. Gemotiveerd door zijn favoriete radio DJ’s kroop Johan op veertienjarige leeftijd zelf achter de draaitafels en op zijn 16e organiseerde hij al zijn eerste eigen feest. Al jaren organiseert Johan succesvolle Disco-Train party’s door het hele land. Ondanks dat de organisatie van deze vele feesten hem helemaal opslokt staat Johan nog regelmatig in de DJ booth tijdens zijn eigen feesten.

PARTY INFO

ENTREE:
Super Early Bird : € 8,50  |  Early Bird : € 11,=
Voorverkoop: € 13,50
Groepsticket : € 11,= v.a. 4 st.
Deurprijs : € 17,50

PARKEREN:
Gratis voor de deur en op loopafstand