Disco & Classics Party – 70s 80s 90s 00s – Zoetermeer
za 4 april 2020 20:30-3:00 Dekker - Zoetermeer

THE BEST DISCO IN TOWN

De Disco-Train Party’s zijn al 14 jaar een doorslaand succes, een avondvullend spektakel, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer.

De Disco-Train Party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco-Train Party’s in Zoetermeer ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

70s 80s 90s & 00s 

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. Dekker in Zoetermeer is aangekleed met retro-decors, spiegelbollen draaien overuren en discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. Op grote schermen projecteert VJ-Pete nostalgische beelden en onvergetelijke muziekclips. 

Wie kent ze niet … ? 
Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco Classics Party XL de Disco-Hits uit de tijd van Avro’s Top-Pop, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

ONE AREA

Dekker Zoetermeer gaat ingrijpend verbouwen.

Daardoor is het fysiek onmogelijk om 2 area’s aan te bieden.
Dat maken we goed met je met gratis extra’s !!!

LET OP !!  Er zijn nu minder tickets te koop.

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!!  Kom zoals je wil!!

Maar …… Niets is te gek bij de Disco-Train. Hier mag, én kan je helemaal los gaan!

Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. 

GRATIS PHOTO BOOTH

Samen op de foto?  Ja geweldig !!!

Stap alleen, samen of allemaal in de Disco-Train Photo Booth, zet een gekke bril op, hou een snor voor of maak gebruik van de diverse props en maak te gekke, waanzinnige, hilarische foto’s.

Party Fun én een leuke herinnering aan dit feest én ….. het is helemaal GRATIS.

Je krijgt de foto’s direct mee, en later kan je ze ook van de website downloaden.

ARRANGEMENTEN

Een complete avond uit:
Diner & Party  € 42,50

KLIK VOOR HET ARRANGEMENT

IETS TE VIEREN ?

De Disco & Classics Party in Zoetermeer is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, een verjaardag of de volgende dag te vieren. Voor groepen heeft Disco-Train diverse mogelijkheden.

WIN VIP TREATMENT

FACEBOOK WIN ACTIE:
DISCO IN ZOETERMEER
Win een complete avond uit t.w.v. € 265,= met jouw vriend(inn)en.
Heb je al kaarten gekocht? Ben je winnaar; dan krijg je het geld terug.

  • DINER voor 4 bij Sweet Lake Italy
  • Een uur Bowlen
  • ENTREE voor 4
  • VIP tafel voor 4
  • FLES BUBBELS
  • WAARDE: € 265,=

KLIK HIER of op de afbeelding.

LINE-UP

DJ SVEN
DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986, de ‘Holiday Rap’; maar ook van zijn beruchte radioprogramma ‘Sven & Dave’ bij BNN op Radio 3, als mix-DJ en nu natuurlijk al ruim 13 jaar als ‘side-kick’ bij Somertijd. Sven is al vanaf het begin dé vaste DJ van Disco-Train.

DJ BO BELLOW
Bekend van alle grote clubs in Nederland (The-It, Escape, Matrix enz) én buitenland en als DJ op mega grote events als The Love Parade. Ook is Bo Bellow bekend als DJ bij TMF. Hij produceerde nummers voor diverse artiesten zoals de Michael Zager Band, de Time Bandits,  Glenda Peters, Forrest en DJ Sven, de Gibson Brothers en meer.  Bo Bellow, aka Gert-Jan is een topper, hij vermaakt zijn publiek als geen ander. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat deze allround DJ tot de besten van ons land behoort.

DJ JOHAN
Beter bekend als Mr. Disco-Train. Johan is een muziekgek in hart en nieren. Gemotiveerd door zijn favoriete radio DJ’s kroop Johan op veertienjarige leeftijd zelf achter de draaitafels en op zijn 16e organiseerde hij al zijn eerste eigen feest. Al jaren organiseert Johan succesvolle Disco-Train party’s door het hele land. Ondanks dat de organisatie van deze vele feesten hem helemaal opslokt staat Johan nog regelmatig in de DJ booth tijdens zijn eigen feesten.

PARTY INFO

ENTREE
Friends First Ticket: € 10,= (max 2 st.)
Als je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief

Early Bird Ticket: € 12,50 (max 4x)
Standaard Ticket: € 15,=
Groepsticket : € 13,= v.a 6 st.
Dine en Party Ticket: € 42,50
Deurprijs : € 18,50

VVK ADRESSEN
Dekker Sport & Party
Scheglaan 12 – Zoetermeer

Party Point
Dorpsstraat 156 – Zoetermeer

Tankstation Ypenburg B.V.
Ypenburgse Stationsweg 199 – Den Haag

PARKEREN:
Gratis voor de deur

TICKETS