Back To The 70s 80s & 90s – Gooiland, Hilversum
za 9 mei 2020 21:00 - 03:00 Gooiland - Hilversum

DISCO IN HILVERSUM

Disco-Train-70s-80s-90s-Party-t-goude-hooft-Den_Haag-003

Disco-Train neemt je mee terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90 met herkenbare Discohits van “toen”.  We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Beleef bij Disco-Train opnieuw het échte discogevoel.

De Sfeer komt je bij de ingang al tegemoet.  De Club van ’Gooiland ademt een ongedwongen, intieme en gezellige sfeer uit, de medewerkers serveren jouw drankje met een “BIG SMILE”.

YOU NAME IT, WE PLAY IT

Disco-Train-70s-80s-90s-Party-t-goude-hooft-Den_Haag-009

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Bij de Disco-Train Party’s draaien we uitsluitend de beste, de lekkerste en meest swingende Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV. 

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Disco Party in Hilversum, met onze Top DJ’s, ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

IETS TE VIEREN

Een Disco-Train Party is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, een verjaardag of de volgende dag te vieren. Voor groepen heeft Disco-Train diverse mogelijkheden.

Kom je met de personeelsvereniging, een afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden,  vraag naar de groepsarrangementen.  Klik hier en vraag informatie aan

VIP WIN ACTIE

WIN EEN VIP TREATMENT

Win een avond uit met je beste 3 vriend(inn)en.
Je kunt op Facebook winnen:

  • Entree voor 4 personen
  • Gereserveerde VIP Tafel
  • Een Fles Bubbels
  • Handje Drankmunten

Binnenkort start de win-actie.

PARTY INFO

TICKET SHOP

 

LINE UP


DJ Sven
Bekend van : Holiday Rap, Veronica, Radio10 Somertijd