Back To The 70s 80s 90s 00s
22 augustus 2019 20:00 - 01:00 Kermistent - Langeraar
GRATIS EVENEMENT

DISCO-TRAIN @ KERMISFEEST LANGERAAR

DISCO IN DE FEESTTENT

Als onderdeel van de “Kermis Week” in Langeraar, presenteert Disco-Train i.s.m. F&P Evenementen op donderdag 23 augustus: Back To The 70s, 80s, 90s & 00s met de Disco-Train Feest DJ René Verkerk en DJ Johan.

Een spetterend en swingend avondvullend programma dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s 90’s & 00′s !

Dus: stap op de Disco-Train en ga ook mee terug in de tijd.

De entree is Gratis en iedereen is welkom.

KERMIS LANGERAAR

De organisatie van de kermisfeesten is in handen van Stichting Kermis Langeraar. Sinds 1924 organiseert deze stichting in Langeraar (Ter Aar) de plaatselijke kermis en feesten. Dat is dus maar liefst 94 jaar !!!

Elk jaar staat zorgt deze organisatie voor een vol programma. Dit jaar mag Disco-Train op de donderdag een echt (disco) FEEST bouwen. 

Back To The 70’s 80s’s 90’s & 00’s met de Disco-Train DJ’s René Verkerk en Johan. 

WIE KENT ZE NIET?

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers én die meezingers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan?

Bij “Swingen In de Stad” draaien we de goeie én lekkere foute Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de leukste, de lekkerste en de meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als DJ Bo Bellow en DJ Johan hun kunsten vertonen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere.  Van één ding zijn we zeker: Tot aan “The Last Dance” staat de Feesttent in Langeraar bommetje vol.

De entree is Gratis en iedereen is welkom.

DISCO-TRAIN DJ’S

Bij de Disco-Train events staan UITSLUITEND echte toppers achter de draaitafels. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Met DJ René Verkerk ben je ALTIJD verzekerd van een Top feest. Met zijn jarenlange ervaring weet als geen ander hoe hij een feesttent op z’n kop zet. René is   een veelgevraagde en populaire DJ. Tegenwoordig draait hij regelmatig voor Disco-Train. Naast René Verkerk draait ook DJ Johan aka Mr. Disco-Train zijn plaatjes, hij verwent je (vooral de dames) met een flinke dosis meezingers.

Deze garantie kunnen wij je geven: op de donderdagavond bij het Kermisfeest in Langeraar, met Disco-Train on stage ben je verzekerd van een TOP avond.

LINE UP


DJ Rene Verkerk
Bekend van : Radio-10

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's