23.08.2018 | Back To The 70s 80s 90s 00s

DISCO IN DE FEESTTENT

Als onderdeel van de “Kermis Week” in Langeraar, presenteert Disco-Train i.s.m. F&P Evenementen op donderdag 23 augustus: Back To The 70s, 80s, 90s & 00s met de Disco-Train DJ’s Bo Bellow en Johan.

Een spetterend en swingend avondvullend programma dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s 90’s & 00′s !

Dus: stap op de Disco-Train en ga ook mee terug in de tijd.

De entree is Gratis en iedereen is welkom.

KERMIS LANGERAAR

De organisatie van de kermisfeesten is in handen van Stichting Kermis Langeraar. Sinds 1924 organiseert deze stichting in Langeraar (Ter Aar) de plaatselijke kermis en feesten. Dat is dus maar liefst 94 jaar !!!

Elk jaar staat zorgt deze organisatie voor een vol programma. Dit jaar mag Disco-Train op de donderdag een echt (disco) FEEST bouwen. 

Back To The 70’s 80s’s 90’s & 00’s met de Disco-Train DJ’s Bo Bellow en Johan. 

WIE KENT ZE NIET?

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers én die meezingers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan?

Bij “Swingen In de Stad” draaien we de goeie én lekkere foute Disco-Hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

Je hoort uitsluitend de beste, de leukste, de lekkerste en de meest swingende Floor Fillers. Het dak gaat er af als DJ Bo Bellow en DJ Johan hun kunsten vertonen. Moeiteloos mixen ze de ene disco kraker na de andere.  Van één ding zijn we zeker: Tot aan “The Last Dance” staat de Feesttent in Langeraar bommetje vol.

De entree is Gratis en iedereen is welkom.

DISCO-TRAIN DJ’S

Bij de Disco-Train events staan UITSLUITEND echte toppers achter de draaitafels. DJ’s met jarenlange ervaring, die exact weten hoe ze jou een top avond laten beleven.

Met DJ Bo Bellow ben je ALTIJD verzekerd van een Top feest. Met zijn jarenlange ervaring (The-It, Escape, Brothers enz.) weet hij op het juiste moment de lekkerste disco jetsers te kiezen. En zijn staat van dienst is echt lang. Hij was wereldwijd een veelgevraagde en populaire DJ. Tegenwoordig draait hij vaak voor Disco-Train, maar hij vertoont ook zijn kunsten in o.a. Brothers.  Naast Bo Bellow draait DJ Johan aka Mr. Disco-Train zijn plaatjes, hij verwent je (vooral de dames) met een flinke dosis meezingers en foute disco-hits.

Deze garantie kunnen wij je geven: op de donderdagavond bij het Kermisfeest in Langeraar, met Disco-Train on stage ben je verzekerd van een TOP avond.

DISCO-TRAIN

Schrijf je vrijblijvend in voor de nieuwsbrief.
Je ontvangt maandelijks onze agenda en party updates.
Uitschrijven is altijd mogelijk.

 23 augustus 201820:00 - 01:00

Ticketverkoop info

GRATIS EVENEMENT


Kermistent - Langeraar
LOCATIE INFO EN ROUTE


Gratis parkeren in de omgeving.

Facebook

Ben Jij ook aanwezig!, bekijk dit event op Facebook.
Facebook Event

DJ Bo Bellow
Bekend van : De It en Escape, Brothers
Stijl : Dance & Disco Classics

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's
Stijl : Disco Classics, Funk, Cross Over, Techno, Tech House