26.05.2018 | Back To The 70s 80s 90s
26 mei 2018 Hele dag Dekker - Zoetermeer

70S 80S 90s PARTY

Na de vele UITVERKOCHTE edities in Zoetermeer presenteert Disco-Train op zaterdag 26 mei met Back To The 70s 80s & 90s met het Disco-Train Dream Team: DJ Sven, DJ Bo Bellow en DJ Johan.

Alleen de aller-, aller-, allerlekkerste 70s 80s & 90s disco jetsers, de beste floor fillers, de leukste meezingers hoor je op deze avond. Dus …  stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s & 90′s !

THE VERY BEST

Iedereen kent ze wel ..… !  Die tijdloze Discokrakers waarop je niet stil kunt blijven staan!   Bij Back To The 70s 80s & 90s draait het Dream Team uitsluitend die Disco-Hits die je kent uit tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown en MTV.  Al die bekende hits worden op deze avond afgewisseld met DJ’S CHOICE; de favoriete disco knallers van het Dream Team. 

Het dak gaat er af als deze DJ’s los gaan. Zonder enige moeite mixen ze al die disco krakers aan elkaar. Een ding is zeker:  tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

Heerlijk genoten van een geslaagd feest, top muziek, mooie lokatie, vlotte bediening. Fantastisch om mensen te zien genieten en natuurlijk zelf lekker los te gaan.

Ben Roos

lekker je zelf zijn en genieten, top sfeer, thuis voelen. Voor een vroegere verslaafde discogangers was dit perfect

Kelly

Een enorm gezellige, maar toch ontspannen en vriendelijke sfeer.

Kenny Bon

De muziek is top, het is gewoon een super sfeer, altijd

Paula Woertman

Veel gezelligheid, heerlijk dansen, op muziek uit onze jeugd, oud sentiment!

Leny van der Hoek

Het was super gezellig en leuke muziek ! Daarom kom ik, vroeger had je de Locomotion met disco avonden, maar die is er niet meer. Blij met Disco-Train

Mj Koster

Fijne, ontspannen sfeer en geen gedoe, iedereen komt voor een gezellige avond! Ik heb het tot nu toe elke keer erg naar me zin gehad.

Kevin Pol

De muziek brengt je in een deja-vu als of je weer 20 bent en alleen maar gezellige mensen, Hoe meer zielen hoe meer vreugde en mijn leeftijdgenoten houden van deze muziek

Lenie Den hoedt

Goed geregeld, ik kan het aanbevelen aan vrienden, wat ik doe. Ik heb al heel wat vrienden meegenomen. Ga zo door

Your Content Goes Here

DRESSCODE

We hanteren géén verplichte dresscode!!
Kom zoals je wil!! Niets is te gek bij de Disco-Train. Hier mag, én kan je helemaal los gaan!

Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan. Natuurlijk kan je ook in spijkerbroek of casual outfit bij ons los gaan.

IETS TE VIEREN

Een Disco-Train Party is dé gelegenheid om een vrijgezellenfeest, verjaardag of de volgende dag te vieren.

Kom je met de personeelsvereniging, een afdeling of gewoon met een groep gezellige collega’s of vrienden, koop groepstickets of vraag naar een arrangement.

Online zijn groepstickets en arrangementen (Diner & Party) te koop. Wil je echter een speciaal arrangement, klik hier en vraag informatie aan

AFTER VIDEO’S VORIGE EDITIES 

18-3-2017

14-10-2017


DJ Sven
Bekend van : Holiday Rap, Veronica, Radio10 Somertijd
Stijl : Disco Classics

DJ Bo Bellow
Bekend van : De It en Escape, Brothers
Stijl : Dance & Disco Classics

DJ Johan
Bekend van : Disco-Train Party's
Stijl : Disco Classics, Funk, Cross Over, Techno, Tech House

AGENDA

Geen evenementen gevonden!