menu Home chevron_right

Huize Maas


Huize Maas

Locatie: Huize Maas - Groningen
Adres: Vismarkt 5, 9711 KV Groningen Nederland
Telefoon: 050 312 3621
Locatie pagina: https://disco-train.nl/locatie/huize_maas/

Location


Huize Maas aan de Vismarkt is al sinds 1926 een begrip in Groningen. De eerste eigenaar en naamgever is dansleraar Herman Maas. Hij laat het pand, dat op dat moment nog een herenhuis is, omvormen en uitbreiden tot danszaal.

Huize Maas is een plek die al bijna 100 jaar een podium en een vloer biedt aan geweldige mensen, van student tot zakenman. de geboorteplaats van ontelbare ‘weet je nog?’-s. Van je eerste gala tot je eerste techno feest. Een plek waar je ouders jou over vertelden en waar jij je kinderen over zal vertellen. Een plek die namen als the Ramones, the Sex Pistols en the Dire Straits naar Groningen haalde en altijd open staat voor the next best. Waar je als nuchtere Groninger een biertje doet met je buurman en je zakelijke borrel altijd nét wat te gezellig wordt.

Zoals je van Huize Maas mag verwachten staan vriendelijke en behulpzame medewerkers klaar om ons een spetterende avond te bezorgen.


  • cover play_circle_filled

    01. Mixtapes
    DIsco-Train DJ Team

  • cover play_circle_filled

    01. And This is My House
    Dennis Harinck

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

Blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van de bekendmakingen van jouw favoriete artiesten en het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!