DE NUMMER 1 IN DISCO EVENTS

DISCO-TRAIN NIEUWSBRIEF

Beste Member ,

Wat een geweldig seizoen hebben we achter de rug. Veel van onze events waren compleet uitverkocht en de sfeer was fantastisch. Én het jaar is nog lang niet voorbij. Hieronder de komende events en aankondiging voor enkele events in 2023.


Omdat je geabonneerd bent op deze nieuwsbrief, kan je gebruik maken van een korting voor onze (vaste) vrienden.

FRIENDS FIRST TICKETS:

NEW YEAR PARTY - DEN HAAG (KIJKDUIN)

ZA. 31 DECEMBER – 21:00 – 04:00 UUR

Glitter & Glamour Edition
EEN SPETTEREND OUD EN NIEUW VIEREN IN EEN ONGEDWONGEN SFEER OP EEN TOP LOCATIE
Ja, het is gelukt! De Disco-Train New Year Party is ON!
We zijn enorm blij dat we een geweldige locatie gevonden hebben, die perfect is voor één van de leukste party’s van het jaar, de DISCO-TRAIN NEW YEAR PARTY. We feesten, dansen, zingen en lachen het oude jaar uit en het nieuwe jaar in bij Pavarotti Kijkduin.

Deze nieuwste locatie van Pavarotti heeft een Shark Tank, een wijnbar, is makkelijk aan te rijden en gratis parkeermogelijkheid op loopafstand. De locatie heeft een gezellige, intieme sfeer maar is toch ruim, met 2 etages, 2 area’s, 3 dansvloeren en voldoende lounge gelegenheid.
Je weet van ons dat we een uitbundig vet feest neerzetten met de geweldige sfeer die je van ons gewend bent. Onze 4 DJ’s draaien de lekkerste hits van de 70s tot nu om ervoor te zorgen dat jij de dansvloer niet af te slaan bent.

Tussen het dansen door drink je een lekker drankje of een hapje, zoals een pizza slice, waarvoor we normale prijzen hanteren. Ook de entreeprijs is dit jaar weer heel redelijk. Voor slechts €  27,50 kan je van 21.00 tot 04.00 helemaal uit je bol met gratis oliebollen en een goed gevuld glas bubbels om 00.00 uur.

Let op, € 27,50 is de FRIENDS FIRST TICKET prijs, exclusief voor jou als ontvanger van de nieuwsbrief. Deze zijn beperkt beschikbaar en OP=OP  | Early Bird Tickets: € 32,50
Regular Tickets: € 37,50

Wij zien er waanzinnig naar uit om samen met jou en jouw vrienden het jaar op spetterende wijze af te sluiten!

BACK TO THE 70S 80S & 90S - LANDSMEER

ZA. 17 DECEMBER – 21:00 – 02:00 UUR

X-MAS EDITION

Een waanzinnig gezellige sfeer, swingende meezingers en vrolijke gezichten op een volle dansvloer, dat is wat je ku7nt verwachten.

EXTRA bij deze editie: Om het retro gevoel compleet te maken kun je in deze zaal kunt genieten van een authentieke 70’s & 80’s lichtshow zodat je even terug bent in een oude Discotheek uit het Disco tijdperk.

BACK TO THE 70S 80S & 90S - DORDRECHT

ZA. 17 DECEMBER – 21:00 – 3:00 UUR

X-MAS EDITION

Een onbezorgde avond, IN KERST SFEER, waar ‘alles’ mag en niks moet. Een avond met oude en nieuwe vrienden. Onze feesten zijn onwijs leuk om met een groep vriend(in)en te beleven maar het hoeft niet want contact is zo gemaakt.

BACK TO THE 70S 80S & 90S - AMSTELVEEN

VR. 16 DECEMBER – 21:00 – 03:00 UUR

PUMP UP THE BASS - AMSTELVEEN

VR. 2 DECEMBER  –  21:00 – 03:00 UUR

Back in the days – terug naar de tijd van de IT, de Roxy, de Richter, Asta enz. Bekende DJ’s die daar stonden gaan deze avond met jou terug naar hun roots en knallen de lekkerste Club House Classics van toen de dansvloer op.

En dan vooral die nummers waar je blij en vrolijk van wordt! Waan je weer even in deze onbezorgde en happy tijd met de Pump Up The Bass Party.

Met: DJ Bo Bellow & Dennis Harinck

Ook deze avond gratis hapjes & buffet, gratis garderobe, gratis toilet en gratis parkeren.

meer evenementen in 2023

veel events zij al geplande voor 2023, bekijk de volgende events!

BEDRIJFSFEEST - PERSONEELSFEEST

DISCO-TRAIN De nummer één in Disco Partys en Events.
Ook voor Boekingen Bedrijfsevents, én Personeelsfeesten