NIEUWSBRIEF

Beste Disco Vriend ,


Wat een geweldig jaar hebben we achter de rug. Veel van onze events waren compleet uitverkocht en de sfeer was fantastisch. Dit is onze 1e nieuwsbrief nieuwe stijl in een nieuw en veelbelovend jaar.

 

We verwachten in 2023 weer veel toffe feesten, nieuwe concepten en ook nieuwe locaties. Zoals bijvoorbeeld ons zondagconcept in Leiden en de Maximum Disco Party bij Hudson Den Haag. Alles hierover vind je in deze nieuwsbrief.

 

We hebben (goedkopere) Friends First Tickets voor bijna alle events, exclusief voor jou omdat je onze nieuwsbrief ontvangt. Deze vind je dan ook niet in de ticketshop maar zijn alleen verkrijgbaar via een speciale link.

 

In deze nieuwsbrief vind je allereerst een terugblik (foto’s en video) van de waanzinnig gezellige New Year Party, de agenda van de komende tijd (let ook op de nieuwe concepten en locaties) en uiteraard de links naar Friends First Tickets voor bijna alle events.

 

Veel plezier en hopelijk tot snel!

FOTO'S & VIDEO NEW YEAR PARTY

BEKIJK FOTO’S EN AFTERVIDEO

Ook dit jaar was de New Year Party té gek. Een uitverkochte editie met heel veel blije enthousiaste gasten. Op de avond én via de socials hebben we erg veel complimenten ontvangen, waarvoor onze dank. Dit feest is zo geweldig geweest door de geweldige samenwerking én service van alle mensen van Pavarotti – Kijkduin.

 

Zin om een glimlach op je gezicht te toveren? Bekijk dan de after movie en foto’s van de New Year Party.

BACK TO THE 70S 80S & 90S

DORDRECHT

ZA. 14 JANUARI – 21:00 – 03:00

De lekkerste floorfillers uit de 70s 80s & 90s.
Volle dansvloer met vrolijke gezichten, makkelijk contact maken en een heerlijke sfeer. Dat is de Disco-Train Back to the 70s 80s & 90s Party.
Onze DJ’s draaien de lekkerste hits van toen waarbij stilstaan onmogelijk is. Een avondje back to those happy times!
 
Alle edities afgelopen jaar waren volledig uitverkocht dus wacht niet te lang met tickets kopen!

BACK TO THE 70S 80S & 90S

Amstelveen

VR. 20 JANUARI – 21:00 – 03:00

Feel Good Friday!
Stap op de Disco-Train en ga terug in de tijd bij dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s & 90′s! De Disco Edition met muziek uit de tijd van Top Pop en Count Down.

 

DJ Sven trekt weer alle registers open om jou op de dansvloer te krijgen. En reken maar dat dit hem lukt!

BACK TO THE 70S 80S & 90S

Heerhugowaard

ZA. 28 JANUARI – 20:30 – 2:00

BACK TO THE 70s 80s 90s = BACK TO THOSE HAPPY TIMES!
Een avond die helemaal in het teken staat van disco, dansen, ontmoeten in een vriendschappelijke sfeer met gelijkgestemden.
 
Ben jij ook zo gek op meezingen en meedansen op die heerlijke hits waaraan we zulke mooie herinneringen hebben?  Kom dan naar deze Disco-Train party met gegarandeerd een volle dansvloer vol met happy party people en een geweldige, vriendschappelijke sfeer.

PUMP UP THE BASS

AMSTELVEEN

VR. 3 FEBRUARI – 21:00 – 03:00

Back in the days – terug naar de tijd van de IT, de Roxy, de Richter, Asta enz. Bekende DJ’s die daar stonden gaan deze avond met jou terug naar hun roots en knallen de lekkerste Club House Classics van toen de dansvloer op.

En dan vooral die nummers waar je blij en vrolijk van wordt! Waan je weer even in deze onbezorgde en happy tijd met de Pump Up The Bass Party.

Ook deze avond gratis hapjes & buffet, gratis garderobe, gratis toilet en gratis parkeren.
Jouw DJ’s zijn: DJ Bo Bellow & Dennis Harinck

Back to the 70s, 80s & 90s

Groningen

ZA. 4 FEBRUARi  21:00 – 03:00

ER GAAT NIKS BOVEN… DISCO!
Onze Disco-Train DJ’s draaien weer de lekkerste hits uit de tijd van Top Pop en Countdown om een avond onbezorgd de heupen los te gooien.
We vinden het geweldig als je verkleed komt maar dit is zeker geen must, waar jij je lekker bij voelt want daar gaat deze avond over!

Back to the 70s, 80s & 90s

Dordrecht

ZA. 25 MAART –  21:00 – 03:00

Volle dansvloer met vrolijke gezichten, makkelijk contact maken en een heerlijke sfeer. Dat is de Disco-Train Back to the 70s 80s & 90s Party.
Onze DJ’s draaien de lekkerste hits van toen waarbij stilstaan onmogelijk is. Een avondje back to those happy times!
 
Alle edities afgelopen jaar waren volledig uitverkocht dus wacht niet te lang met tickets kopen!

Maximum disco

den-haag

ZA. 1 APRIL  20:00-02:00

MAXIMUM DISCO = SATURDAY NIGHT FEVER!

Laat alles even los en dompel je onder in een warm bad van gezellige mensen, vriendelijke gezichten, waanzinnige sfeer en lekkere, dansbare hits van toen.

Deze avond: @ DE MAXIMUM DISCO PARTY draaien we alle Disco van toen tot nu. Alle stijlen komen voorbij: Soul, Funk, Motown, Philly Sound, Italo, Euro Disco enz. enz.

LOCATIE HUDSON
Het prachtige Hudson (voorheen Condor City), gevestigd in een te gek nieuw pakhuis, is het décor van deze ongekende disco avond. Met 2 verdiepingen, rondom dansvloeren, een lounge gedeelte en een gigantische bar in het midden is dit een prachtige locatie voor de MAXIMUM DISCO PARTY.

EEN COMPLETE BELEVING
We halen echt alles uit de kast om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. We gooien de hele boel om zodat we zoveel mogelijk ruimte creëren om te feesten. Want een feest wordt het met 3 bekende DJ’s, 4 Live Tribute Acts (ja, Tina Turner komt ook weer), entertainment, retro video beelden, gratis party gadgets, een gratis Photo Booth en nog veel meer!

GEEN VERPLICHTE DRESSCODE
Dansschoenen uit de kast, glitterbril en Afropruik op want op zaterdag 1 april is Hudson Den Haag Zuid het decor voor hét feest der herkenning, een avondvullend spektakel en een (nu al) legendarisch feest.

Een verplichte dresscode is er niet, maar voor wie wat fraais in de kast heeft liggen: voel je vrij voor een verkleedpartij!

Kom zoals je wilt want niets is te gek naar de MAXIMUM DISCO PARTY. Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een felgekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan.

 

Kom je met een bedrijf of grote groep?

Vraag ons dan voor een arrangement. Mail naar: info@disco-train.nl

 

DIT WIL JE NIET MISSEN
Kom vooral als jezelf en maak er samen met ons een onvergetelijke avond van.

 

De Friends First Tickets zijn NU te koop, de overige online tickets zijn te koop vanaf: ZONDAG 22 JANUARI OM 12:00 uur

TEA TIME FUNK

LEIDEN

ZO. 9 APRIL 15:00-22:00

Zondag saai? Nee, natuurlijk niet!

We gaan op zondag 9 april weer starten met het door ons zeer geliefde feest: Tea Time Funk bij Scheltema in Leiden.

 

Van 15.00 tot 22.00 uur kun je genieten van een mix van lekkere vette funk, groovy beats, meeslepende soul en swingende beats van de 70’s till Now. Verwacht een gezellige, relaxte sfeer, fijne drankjes, soulfood, een lekkere volle dansvloer en een lounge gedeelte.

 

Scheltema, een industrieel monument in het hart van Leiden biedt een unieke, ontspannen sfeer die helemaal past bij de relaxte vibe van Tea Time Funk.

 

Een zalige afsluiting van jouw weekend, samen met vrienden of alleen want contact is bij de Disco-Train events zo gemaakt.

 

Én ….. 9 april is eerste Paasdag, dus de volgende dag lekker vrij. Als je geen zin hebt om thuis te hangen kom dan een dansje doen en genieten van de muziek en de sfeer bij Tea Time Funk bij Scheltema Leiden.

 

De voorverkoop start op: ZONDAG 15 JAN. 12:00 UUR

DISCO & CLASSICS PARTY

Enschede

VR. 14 APRIL  21:00-03:00

𝗜𝘁’𝘀 𝗮 𝗱𝗶𝘀𝗰𝗼 𝗻𝗶𝗴𝗵𝘁 [𝗿𝗼𝗰𝗸 𝗱𝗼𝗻’𝘁 𝘀𝘁𝗼𝗽]

 

Uiteraard komen we terug naar jullie gezellige Fellini in Enschede.

 

Een feest der herkenning van de 70s, 80s 90s en 00s. Van Disco, Dance en Feestmuziek. Alles wordt ingezet om jou een geweldige avond te laten beleven.

De Disco-Train feesten staan bekend om de volle dansvloer, vrolijke gezichten en geweldige sfeer.

 

Enschede, poets die dansschoenen op en kom een avond onbezorgd feesten en genieten

4x BEACH PARTY'S

Kijkduin - DEN-HAAG

13 MEI, 17 juni, 22 juli, 26 aug.

Wat een geweldig zomerseizoen hebben we met z’n allen beleefd. 4 edities, stijf uitverkocht. En bij elke editie ging het dak er-af.

Bij Strandtent 14 organiseren we ook dit jaar weer 4 edities. De datums zijn:

13 Mei, 17 Juni, 22 Juli en de XL editie op 19 Augustus.

De Friends First Tickets zijn binnenkort te koop. Scroll wat verder

FRIENDS FIRST TICKETS OP EEN RIJ

FRIENDS FIRST TICKETS:

meer evenementen in 2023

BEDRIJFSFEEST - PERSONEELSFEEST

DISCO-TRAIN De nummer één in Disco Partys en Events.
Ook voor Boekingen Bedrijfsevents, én Personeelsfeesten