MAXIMUM Disco Party Den-Haag – Disco-Train
menu Disco-Train chevron_right

MAXIMUM Disco Party Den-Haag

1 april 2023

Hudson Zuid / Den Haag

Event info

MAXIMUM Disco Party Den-Haag

Datum: 1 april 2023
Tijd: Tijd: 20:00-02:00
Concept: MAXIMUM DISCO
Locatie: Hudson Zuid - Den Haag
Leeftijd: 25
Tickets:
Friends First € 16,=
Early Bird € 18,50
Regular € 21,50
Late Bird € 23,50
Groep € 18,50
At the Door € 27,50
Incl. Fee: Exclusief
Opmerking: Fysieke tickets ook te koop bij Hudson-Zuid
Line-up: Disco-Train DJ Team & Surprise Tribute Acts
Adres: Poeldijkseweg 47 Den Haag Nederland
Parkeren: https://disco-train.nl/place/hudson-zuid/


TICKETSHOP


KOOP JE TICKETS

SOCIALMEDIA


FACEBOOK

Uitgebreide info

Laat alles even los en dompel je onder in een warm bad van gezellige mensen, vriendelijke gezichten, waanzinnige sfeer en lekkere, dansbare hits van toen.
MAXIMUM DISCO = SATURDAY NIGHT FEVER!

Deze avond: @ DE MAXIMUM DISCO PARTY draaien we alle Disco van toen tot nu. Alle stijlen komen voorbij: Soul, Funk, Motown, Philly Sound, Italo, Euro Disco enz. enz.

LOCATIE HUDSON
Het prachtige Hudson (voorheen Condor City), gevestigd in een te gek nieuw pakhuis, is het décor van deze ongekende disco avond. Met 2 verdiepingen, rondom dansvloeren, een lounge gedeelte en een gigantische bar in het midden is dit een prachtige locatie voor de MAXIMUM DISCO PARTY.

EEN COMPLETE BELEVING
We halen echt alles uit de kast om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. We gooien de hele boel om zodat we zoveel mogelijk ruimte creëren om te feesten. Want een feest wordt het met 3 bekende DJ’s, 4 Live Tribute Acts (ja, Tina Turner komt ook weer), entertainment, retro video beelden, gratis party gadgets, een gratis Photo Booth en nog veel meer!

GEEN VERPLICHTE DRESSCODE
Dansschoenen uit de kast, glitterbril en Afropruik op want op zaterdag 1 april is Hudson Den Haag Zuid het decor voor hét feest der herkenning, een avondvullend spektakel en een (nu al) legendarisch feest.

Een verplichte dresscode is er niet, maar voor wie wat fraais in de kast heeft liggen: voel je vrij voor een verkleedpartij!

Kom zoals je wilt want niets is te gek naar de MAXIMUM DISCO PARTY.
Dus: ……… haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een felgekleurde boa om je nek of trek een vreselijk foute disco-outfit aan.

DIT WIL JE NIET MISSEN
Kom vooral als jezelf en maak er samen met ons een onvergetelijke avond van.


Omdat de animo (gelukkig) heel groot is zijn er waarschijnlijk onvoldoende parkeerplaatsen bij Hudson voor alle feestgangers. En je kent ons, we willen jou een super avond bieden, van begin tot het einde.

Daarom willen we wat regelen voor jullie. Extra parkeerplekken met een lekker warme shuttle bus zodat de avond lekker start. 

Klik op de button voor de actuele info.


Navigatie


Ticketshop