menu Home chevron_right

Over ons


over ons

De Disco Party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.


Uitgaan is voor veel mensen nog steeds een belevenis. Vooral voor jongeren is er van alles te doen en zijn er vele feesten te vinden. Ben je echter de 21 (of 25) jaar gepasseerd, dan houdt de keuze snel op.

Nu zijn er de Disco-Train Party’s; uitgaan, feesten, flirten, dansen en sjansen op top-locaties. Een belevenis voor iedereen van boven de (21) 25 jaar.

De Disco-Train party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, met leuke mensen, de best dansbare muziek en een betaalbare entreeprijs.

Disco-Train concepten laten, qua muziek, niet veel aan de verbeelding over . De 70′s, 80′s, 90′s hebben zoveel geweldige muziek voortgebracht.

Wie kent ze niet… die overbekende Disco & Dance Classics uit jaren 70, 80 en 90, die tijdloze krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan?

Muziek waarbij iedereen denkt: “O ja, weet je nog toen en toen?”.
Dát gevoel geeft Disco-Train je terug. Ongeacht jouw leeftijd, een feest van herkenning uit je jeugd.

Heel de avond lachende mensen en handjes in de lucht, dát is wat we je geven.

DISCO-TRAIN IMPRESSIE

Ben je nog niet bekend met de Disco-Train party’s?

Proef de geweldige sfeer van de Disco-Train Party’s.

Bekijk onze party pictures.
Ruim 18 jaar aan fotomateriaal.

Bekijk onze party video’s. 
Hier tref je zo’n 15 jaar aan party video’s.