menu Disco-Train chevron_right
Disco-Train-O'Learys-Leidschendam-Disco-70s-80s-90s-00s-Party-BG-01

UITGAAN IN DEN HAAG

Het weekend saai? Zeker niet! Kom herinneringen ophalen en maken tijdens de Disco-Train Back to the 70s 80s & 90s Party in Den Haag.

 

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Met de discohits uit de tijd van: Avro’s ‘’Top-Pop’’, Ferry Maat’s ‘’Soul Show’’, TMF, MTV, Veronica’s ‘’Countdown’’, neemt Disco-Train je mee terug naar de 70s 80s & 90s.

 

Hier in de agenda uitgaan in Den-Haag blijf je op de hoogte van alle aankomende feesten voor 25-plussers.

20230722-Par-pa-fotografie-Diaco-Train-BEachparty-Strandtent14-708090-9904-1kl

DISCO PARTY IN DEN-HAAG

Het dak gaat er af als onze top dj’s de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene discokraker na de andere. Tot aan ‘The Last Dance’ staat de dansvloer bommetje vol.

 

Niets is te gek. Hier mag je helemaal los gaan! Kun je eindelijk weer eens je disco outfit aan. Dus haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op en hang een fel gekleurde boa om je nek niks is te gek.

 

Geen verplichte dresscode, ook in een spijkerboek ben je natuurlijk gewoon welkom.

LOCATIES IN DEN-HAAG

We draaien het beste wat er aan Disco, Soul en Funk ooit gemaakt is. Je hoort de beste, de lekkerste, de beste en de leukste hits voorbij komen.

 

Elke Disco-Train Party is een feest van herkenning. Je kunt dus helemaal los gaan en de hakken van je schoenen dansen want stilstaan is echt onmogelijk! Onze planning voor de komende maanden: agenda uitgaan Den-Haag.

 

In Den-Haag, Kijkduin (Beach), Leidschendam (de Haagse regio) organiseren wij onze events op diverse locaties. 

 

Enkele locaties zijn:  Hudson-Zuid, O’Leary’s,, Strandtent 14 en meer. Allemaal locaties die service en kwaliteit hoog in hun vaandel hebben staan, en waar onze events goed tot hun recht komen.

 

In het event (agenda) kun je zien waar wij onze spetterende feesten organiseren.

Wie zijn wij, waar staan we voor?

De Disco-Train Party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

 

Uitgaan is voor veel mensen nog steeds een belevenis. Vooral voor jongeren is er van alles te doen en zijn er vele feesten te vinden. Ben je echter de 21 (of 25) jaar gepasseerd, dan houdt de keuze snel op.

 

Nu zijn er de Disco-Train Party’s; uitgaan, feesten, flirten, dansen en sjansen op top-locaties. Een belevenis voor iedereen van boven de (21) 25 jaar.

 

De Disco-Train party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, met leuke mensen, de best dansbare muziek en een betaalbare entreeprijs.

 

Disco-Train concepten laten, qua muziek, niet veel aan de verbeelding over .

De 70′s, 80′s, 90′s hebben zoveel geweldige muziek voortgebracht.

 

Wie kent ze niet… die overbekende Disco & Dance Classics uit jaren 70, 80 en 90, die tijdloze krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan?

Muziek waarbij iedereen denkt: “O ja, weet je nog toen en toen?”.

Dát gevoel geeft Disco-Train je terug. Ongeacht jouw leeftijd, een feest van herkenning uit je jeugd.

Heel de avond lachende mensen en handjes in de lucht, dát is wat we je geven.

 

Disco-Train besteedt al zo’n 20 jaar veel aandacht aan de kwaliteit van de events. Van garderobe tot DJ, van fotograaf tot geluid en licht; overal kiest Disco-Train voor een zo hoog mogelijke kwaliteit.  De ticketprijzen houden we betaalbaar.

 

Disco-Train is, van drive-inn show tot een feest voor 5.000 gasten door bedrijven, organisaties, clubs en horeca te boeken.

Ook zijn onze DJ’s te boeken voor nagenoeg elk feest.

 

Niet voor niets is Disco-Train nummer één in disco events.

SCROLL VERDER VOOR DE TICKETSHOP


AGENDA UITGAAN Den Haag

Beach Party XL Kijkduin

Den Haag / 31 augustus 2024 close
keyboard_arrow_down

De Beach Party XL; dit kan je verwachten: cocktails, lachende gezichten, dansende mensen, de beste Disco uit de 70s 80s & 90s en een vriendschappelijke sfeer.

VERWACHT: MAXIMUM Disco Party

Den Haag / 19 oktober 2024 close
keyboard_arrow_down

Laat alles even los en dompel je onder in een warm bad van gezellige mensen, vriendelijke gezichten, waanzinnige sfeer en lekkere, dansbare hits van toen.

New Year Party

Den Haag / 31 december 2024 close
keyboard_arrow_down

Disco-Train organiseert dé Leukste, Vetste, Mooiste en Meest Sfeervolle New Year Party ooit. Een spetterend Oud en Nieuw Feest voor de 21-plusser waar bezoekers uit het hele land naartoe komen. Door de vriendelijke en ongedwongen sfeer kan je dit event ook makkelijk alleen bezoeken. Vrienden zijn hier zo gemaakt.

video Hudson-Zuid

Video O'Learys

AANVULLENDE INFO

Parkeren Strandtent 14: GRATIS

Parkeren O’Learys: GRATIS

Parkeren Hudson-Zuid: GRATIS

Route naar Hudson-Zuid

Route naar Strandtent 14

Route naar O'Learys

TICKETSHOP

WIE ZIJN WIJ

Desiree Bongenaar

close
keyboard_arrow_down

Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring […]

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

CONTact met disco-train

  CONTACTFORMULIER DISCO-TRAIN

  Ik ben:

  Voornaam: Achternaam

  E-Mail adres:

  Telefoonnummer:

  Mijn vraag is