menu Home chevron_right

STRANDFEESTEN IN KIJKDUIN

Welkom op de Disco-Train pagina: Agenda Uitgaan Beach Party.

Na 16 jaar succesvolle en geslaagde strandfeesten georganiseerd te hebben in Den Haag, organiseren we ook dit jaar weer de oergezellige en drukbezochte Beach Party’s in Scheveningen en Kijkduin.


Kan jij net als wij niet wachten op het strandseizoen 2020? Dan kan jij je hart ophalen want de Kick-Off is dit jaar vroeg:

  • 18 april bij Strandclub WIJ in Scheveningen, tijdens de ‘Opening van het Strand Seizoen‘.
  • Een toffe en zwoele sfeer
  • Lekker met je blote voeten in het zand
  • De ondergaande zon als achtergrond.
  • Onze DJ’s draaien de lekkerste zomerse classics.


De Disco-Train Beach Party is een geweldig en sfeervol zomers disco feest met de beste DJ´s, de beste disco krakers en heel veel gezellige party people.
Een must voor iedere liefhebber van Disco Classics en goede (strand) feesten.


Op zoek naar een toffe Beach Party?
In onze uitgaansagenda vol met Beach Party’s vind je alle aankomende feesten.

FEESTGARANTIE

Een Disco-Train Beach Party gaat altijd door!

Regen is voor ons geen probleem want dan gaat het dak erop.  Je bent dus altijd verzekerd van een goed strandfeest.

Regen of geen regen. Het dak gaat er sowieso af!

Check onze uitgaansagenda met al onze Beach Party’s voor alle strandfeesten.
Let op !! Er komen regelmatig nieuwe events en feesten bij.

In aanloop naar het feest vind je in het event (agenda) de weersvoorspellingen.

MUZIEK

We draaien het beste wat de 70s 80s 90s & 00s te bieden hebben, de Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan.

Met de discohits uit de tijd van:

– AVRO’s ‘’Top-Pop’’

– Ferry Maat’s ‘’Soul Show’’

TMF

– MTV

– Veronica’s ‘’Countdown’’

neemt Disco-Train je mee terug naar de 70s 80s 90s & 00s.  Op zoek naar leuke feesten?

Bekijk onze uitgaansagenda met al onze strandfeesten in 2020. 

STRANDCLUB WIJ – SCHEVENINGEN

Strandclub WIJ is dé hotspot van Scheveningen. De afgelopen jaren is de WIJ bestempeld als de beste strandclub van Nederland!


Het trendy en gezellige interieur met de fantastische sfeer van de Disco-Train bezoekers vormen dé perfecte mix voor een heerlijke Beach Party.

Route, Parkeren en meer informatie over Strandclub Wij

BEACHPARTY BIJ STRANDCLUB WIJ IN SCHEVENINGEN

Standtent 14 is een gezellige locatie met een ongedwongen sfeer. Een plek waar gastvrijheid telt en het personeel je helpt met een glimlach.


Een geweldige locatie voor een Disco-Train strandfeest!

AGENDA UITGAAN KIJKDUIN

70s 80s 90s 00s Beach Party

Strandtent 14 / 13 mei 2023 close
keyboard_arrow_down

We trappen het strandseizoen lekker vroeg af met de 1e editie (dit jaar) van onze waanzinnige, toffe, spetterende Beach Party bij strandtent 14 in Kijkduin. | Een Beach Party met FEESTGARANTIE !! Bij regen dak er-op. Bij mooi weer DAK-ER-AF

70s 80s 90s 00s Beach Party

Strandtent 14 / 17 juni 2023 close
keyboard_arrow_down

De 2e editie van onze waanzinnige Disco-Train Beach Party bij strandtent 14 in Kijkduin. | Een Beach Party met FEESTGARANTIE !! Bij regen dak er-op. Bij mooi weer DAK-ER-AF

70s 80s 90s 00s Beach Party

Strandtent 14 / 22 juli 2023 close
keyboard_arrow_down

De 3e editie (dit jaar) van onze waanzinnige Beach Party bij strandtent 14 in Kijkduin. | Een Beach Party met FEESTGARANTIE !! Bij regen dak er-op. Bij mooi weer DAK-ER-AF

Beach Party XL Kijkduin

Strandtent 14 / 26 augustus 2023 close
keyboard_arrow_down

Al 15 jaar een begrip. Afsluiting van de zomervakanties, hét vetste, tofste en leukste Disco Feest op het strand. 2 Area's, de lekkerste muziek, én altijd een geweldige sfeer.

lokatie INFORMATIE

Midden in de natuur met de duinen en de zee als ons decor staat onze trots, Strandtent 14.
De plek waar genieten centraal staat onder het genot van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ!

Stap binnen in onze huiskamer aan zee waar ons team klaar staat om jou te verwennen met onze pure, eerlijke en lokale producten.

Opzoek naar een locatie voor een (onvergetelijke) bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, familiedag? Klik hier en wij helpen jou graag verder.

Dagelijks zetten wij onze voetdruk in het zand, maar deze voetdruk proberen wij te minimaliseren voor de natuur. Wij werken zo min mogelijk met plastic en vervangen, waar mogelijk, deze voor eco-vriendelijke alternatieven.
Help jij ons mee het strand schoon te houden?

TICKETSHOP BEACH PARTY

WIE ZIJN WIJ

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

Desiree Bongenaar

close
keyboard_arrow_down

Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring […]

LAATSTE NIEUWS

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Word geïnformeerd over onze events én sta je op de mailinglijst. Je kunt dan o.a. gebruikmaken van extra korting op onze Friends First Tickets.