menu Disco-Train chevron_right

UITGAAN IN Alkmaar

Disco-Train is een back to the 70s 80s & 90s party ‘in full effect’. Bij Ruis in Alkmaar is het altijd een feest der herkenning .

 

Veel mensen komen met een groep Als je alleen komt is dit ook niet raar Je maakt in deze vrolijke en vriendelijke sfeer makkelijk contact. Onze gasten vormen één dansende, zingende en vrolijke familie.

 

Dit spetterende discofeest is een avondvullend spektakel in een heerlijke ongedwongen sfeer. Onze eigen Disco-Train Dj’s trekken je de dansvloer op met de beste disco en classics hits. Stilstaan is onmogelijk!

 

Hier in de agenda uitgaan in Alkmaar vind je tevens alle aankomende feesten.

DISCO PARTY IN ALKMAAR

De Disco-Train Party’s zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot regelmatig uitverkochte en legendarische feesten. Alleen de allerbeste hits van toen in de lekkerste sfeer met top Dj’s, dat is waar de Disco-Train party’s om bekend staan!

 

Ook in weten ze hoe je een feestje moet bouwen want bij de Disco-Train Party bij Ruis staat de dansvloer altijd vol en is het feest regelmatig helemaal uitverkocht. Stap ook op de Disco-Train en ga mee terug in de tijd, bij dit discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s, & 90′s !

 

Op zoek naar leuke feesten voor de 30,40 en 50-plusser? Je vind ze hier in de agenda voor uitgaan in Alkmaar.

LOCATIE: RUIS IN ALKMAAR

Onze event locatie in Alkmaar is RUIS.

RUIS is een industriële, sfeervolle en stijlvolle locatie gevestigd op het terrein van De Telefooncentrale in Alkmaar.

De TelefoonCentrale is destijds gebouwd voor PTT Telecom. De grote zendmast die aan de oostkant boven het gebouw uittorent, herinnert daar nog aan.

 

In het interieur van RUIS zitten dan ook leuke knipogen naar het verleden van het pand waarin het gevestigd is.

Ruis is een hele toffe event locatie. Een grote vierkante zaal die al heel snel erg gezellig is. Voorzien van state of the art geluid en licht.

 

Het vriendelijke en hulpvaardige team geven je al snel het gevoel van thuis en welkom te zijn.

 

Meer informatie over Ruis – Alkmaar

Wie zijn wij, waar staan we voor?

De Disco-Train Party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

 

Uitgaan is voor veel mensen nog steeds een belevenis. Vooral voor jongeren is er van alles te doen en zijn er vele feesten te vinden. Ben je echter de 21 (of 25) jaar gepasseerd, dan houdt de keuze snel op.

 

Nu zijn er de Disco-Train Party’s; uitgaan, feesten, flirten, dansen en sjansen op top-locaties. Een belevenis voor iedereen van boven de (21) 25 jaar.

De Disco-Train party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, met leuke mensen, de best dansbare muziek en een betaalbare entreeprijs.

 

Disco-Train concepten laten, qua muziek, niet veel aan de verbeelding over .

De 70′s, 80′s, 90′s hebben zoveel geweldige muziek voortgebracht.

 

Wie kent ze niet… die overbekende Disco & Dance Classics uit jaren 70, 80 en 90, die tijdloze krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan?

Muziek waarbij iedereen denkt: “O ja, weet je nog toen en toen?”.


Dát gevoel geeft Disco-Train je terug. Ongeacht jouw leeftijd, een feest van herkenning uit je jeugd.

Heel de avond lachende mensen en handjes in de lucht, dát is wat we je geven.

 

Disco-Train besteedt al zo’n 20 jaar veel aandacht aan de kwaliteit van de events. Van garderobe tot DJ, van fotograaf tot geluid en licht; overal kiest Disco-Train voor een zo hoog mogelijke kwaliteit.  Dit zonder de ticketprijzen te hoog te maken.

 

Disco-Train is, van drive-inn show tot een feest voor 5.000 gasten door bedrijven, organisaties, clubs en horeca te boeken.

Ook zijn onze DJ’s te boeken voor nagenoeg elk feest.

 

Niet voor niets is Disco-Train nummer één in disco events.


 

AGENDA UITGAAN ALKMAAR

Back To The 70s 80s 90s Party Alkmaar

Alkmaar / 21 september 2024 close
keyboard_arrow_down

Relight my fire! Back To The 70s 80s 90s Party. Na talloze uitverkochte feesten in het hele land komt Disco-Train op zaterdag 21 september naar jullie gezellige RUIS in Alkmaar.

Back To The 70s 80s 90s Party Alkmaar

Alkmaar / 16 november 2024 close
keyboard_arrow_down

Relight my fire! Back To The 70s 80s 90s Party. Na talloze uitverkochte feesten in het hele land komt Disco-Train op zaterdag 21 september naar jullie gezellige RUIS in Alkmaar.

AANVULLENDE INFO

Adres :
Koelmalaan 350 – Alkmaar
Info Ruis-Alkmaar

 

Algemene informatie en de agenda vind je hier in de agenda uitgaan Alkmaar

DE ROUTE NAAR Ruis Alkmaar

TICKETSHOP

WIE ZIJN WIJ

Desiree Bongenaar

close
keyboard_arrow_down

Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring […]

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

CONTACT MET DISCO-TRAIN

  CONTACTFORMULIER DISCO-TRAIN

  Ik ben:

  Voornaam: Achternaam

  E-Mail adres:

  Telefoonnummer:

  Mijn vraag is