menu Home chevron_right

UITGAAN IN ZOETERMEER

Alle 25-plussers die zin hebben in een gezellige avond uit, bekijken hier de uitgaansagenda voor Zoetermeer. Niet alleen uit Zoetermeer maar uit de wijde omgeving komen feest liefhebbers vol goede zin naar de Disco-Party.

Het is elke keer weer indrukwekkend wat een Feest, onze gasten hier samen met ons neerzetten. Met trots kunnen we zeggen dat dit feest dan ook regelmatig uitverkocht is. De vibe is hier altijd geweldig en vol positieve energie. Veel mensen komen met een groep maar als je alleen komt is dit ook niet raar want je maakt in deze vrolijke en vriendelijke sfeer makkelijk contact. De gasten vormen één dansende, zingende en vrolijke familie.

DISCO PARTY IN ZOETERMEER

Onze Disco-Train DJ’s weten steeds weer de voor Disco-Train kenmerkende gezellige sfeer neer te zetten met die bekende en dansbare hits uit de 70s 80s & 90s.

Dit wordt nog eens versterkt door de authentieke aankleding en de retro videobeelden van onze VJ.

De geplande feesten vind je hier in de agenda uitgaan in Zoetermeer.

LOCATIE: DEKKER, ZOETERMEER

Dekker Zoetermeer is bij uitstek geschikt voor een mooi feest. Dekker Zoetermeer is een partycentrum, dat helemaal ingericht is voor feesten. Met meerdere zalen, grote dansvloeren, meerdere bars en lounge gedeelten is dit de perfecte locatie voor een Disco-Train Party. Niet voor niets is Dekker al jaren partner van Disco-Train.

 

Een unieke locatie in Zoetermeer. De gastvrijheid van Dekker begint al buiten want er is een groot eigen parkeerterrein direct voor de deur.

 

Meer informatie over Dekker Zoetermeer

AGENDA UITGAAN ZOETERMEER

MAXIMUM Disco Party Leidschendam

O'Leary's / 21 oktober 2023 close
keyboard_arrow_down

Laat alles even los en dompel je onder in een warm bad van gezellige mensen, vriendelijke gezichten, waanzinnige sfeer en lekkere, dansbare hits van toen.

New Year Party

O'Leary's / 31 december 2023 close
keyboard_arrow_down

Disco-Train organiseert dé Leukste, Vetste, Mooiste en Meest Sfeervolle New Year Party ooit. Een spetterend Oud en Nieuw Feest voor de 21-plusser waar bezoekers uit het hele land naartoe komen. Door de vriendelijke en ongedwongen sfeer kan je dit event ook makkelijk alleen bezoeken. Vrienden zijn hier zo gemaakt.

AANVULLENDE INFO

Algemene informatie en de agenda vind je hier in de agenda uitgaan Warmond.

Voor dit event zijn Combi Tickets zijn te koop

Dine & Party

Pizza, Bowlen & Party

 

 

 

Bowlen, Pizza & Party

 

NAVIGATIE

TICKETSHOP ZOETERMEER

WIE ZIJN WIJ

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

Desiree Bongenaar

close
keyboard_arrow_down

Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring […]

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

LAATSTE NIEUWS

Sorry, there is nothing for the moment.

CONTACT MET DISCO-TRAIN

DISCO-TRAIN
Post Adres:

CONTACT FORMULIER