menu Disco-Train chevron_right

UITGAAN IN LEIDSCHENDAM

Het weekend saai? Zeker niet! Kom herinneringen ophalen en maken tijdens de Disco-Train Back to the 70s 80s & 90s Party in Leidschendam.

 

Wie kent ze niet … ? Die Discokrakers die tijdloos zijn en waarop je niet stil kunt blijven staan? Met de discohits uit de tijd van: Avro’s ‘’Top-Pop’’, Ferry Maat’s ‘’Soul Show’’, TMF, MTV, Veronica’s ‘’Countdown’’, neemt Disco-Train je mee terug naar de 70s 80s & 90s.

 

Hier in de agenda uitgaan in Leidschendam blijf je op de hoogte van alle aankomende feesten voor 25-plussers.

DISCO PARTY IN Leidschendam

Het dak gaat er af als onze top dj’s de platenkoffers openen. Moeiteloos mixen ze de ene discokraker na de andere. Tot aan ‘The Last Dance’ staat de dansvloer bommetje vol.

 

Niets is te gek. Hier mag je helemaal los gaan! Kun je eindelijk weer eens je disco outfit aan.

 

Dus haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op en hang een fel gekleurde boa om je nek niks is te gek. Geen verplichte dresscode, ook in een spijkerboek ben je natuurlijk gewoon welkom.

LOCATIE IN LEIDSCHENDAM

We draaien het beste wat er aan Disco, Soul en Funk ooit gemaakt is. Je hoort de beste, de lekkerste, de beste en de leukste hits voorbij komen. Elke Disco-Train Party is een feest van herkenning. Je kunt dus helemaal los gaan en de hakken van je schoenen dansen want stilstaan is echt onmogelijk! Onze planning voor de komende maanden: agenda uitgaan Leidschendam.

 

In Leidschendam (regio Den Haag) organiseren wij onze events op diverse locaties.

 

In het event (agenda) kun je zien waar wij onze spetterende feesten organiseren.

AGENDA UITGAAN Leidschendam

Beach Party XL Kijkduin

Den Haag / 31 augustus 2024 close
keyboard_arrow_down

De Beach Party XL; dit kan je verwachten: cocktails, lachende gezichten, dansende mensen, de beste Disco uit de 70s 80s & 90s en een vriendschappelijke sfeer.

VERWACHT: MAXIMUM Disco Party

Den Haag / 19 oktober 2024 close
keyboard_arrow_down

Laat alles even los en dompel je onder in een warm bad van gezellige mensen, vriendelijke gezichten, waanzinnige sfeer en lekkere, dansbare hits van toen.

New Year Party

Den Haag / 31 december 2024 close
keyboard_arrow_down

Disco-Train organiseert dé Leukste, Vetste, Mooiste en Meest Sfeervolle New Year Party ooit. Een spetterend Oud en Nieuw Feest voor de 21-plusser waar bezoekers uit het hele land naartoe komen. Door de vriendelijke en ongedwongen sfeer kan je dit event ook makkelijk alleen bezoeken. Vrienden zijn hier zo gemaakt.

AANVULLENDE INFOHier, in de agenda uitgaan Den-Haag, vind je extra info.


  • Elke editie gratis hapjes en snacks.
  • Drankmunten € 2,75
  • Overgebleven munten kunnen retour = GELD TERUG
  • Parkeren: Gratis voor de deur
  • Makkelijk bereikbaar

TICKETSHOP

WIE ZIJN WIJ

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

Desiree Bongenaar

close
keyboard_arrow_down

Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring […]

LAATSTE NIEUWS

Sorry, there is nothing for the moment.

CONTACT MET DISCO-TRAIN

DISCO-TRAIN
Post Adres:

CONTACT FORMULIER