menu Disco-Train chevron_right

UITGAAN IN LEIDEN

Ben jij gek op disco en op dansbare muziek die je luidkeels mee kan zingen? Hou je van een lekkere sfeer en een gevulde dansvloer met vrolijke gezichten? Dan kom je bij de Disco-Train feesten helemaal aan je trekken.

Disco-Train is een begrip in Leiden en de Bollenstreek. Al meer dan 10 jaar komen we met de Disco-Train naar Dekker Warmond. Dat dit concept wordt gewaardeerd dat blijkt, want veel feesten zijn ruim van tevoren uitverkocht. Disco-Train geniet grote bekendheid met haar feesten door de vriendschappelijke en ongedwongen sfeer. Veel bezoekers komen verkleed naar het feest en dat zorgt al meteen voor een lekkere losse sfeer. Als je daar geen zin in hebt, is dat geen probleem. In een spijkerbroek loop je echt niet voor gek.

Op zoek naar toffe disco feesten? Check hieronder de agenda uitgaan in Leiden voor de leukste feesten.

DISCO IN LEIDEN

We draaien het beste wat er aan Disco muziek gemaakt is. De lekkerste, de vetste, de leukste nummers hoor je bij ons voorbij komen en worden door onze top dj’s aan elkaar gemixt.

 

Dus … je kunt dus helemaal los gaan en de hakken van je schoenen dansen want stilstaan is echt onmogelijk! De geplande feesten vind je hier in de agenda uitgaan in Leiden. Let op !! Er komen regelmatig nieuwe evenementen en feesten bij.

 

Kenmerkend voor de Disco-Train feesten voor 25 plus, 40 plus en 50 plus is dan ook de volle dansvloer.

 

Vanaf de eerste disco classics tot aan het laatste nummer, is het de vriendschappelijke sfeer en de uitbundige gezelligheid die overheerst op de dansvloer.

 

Alle info vind je hier bij uitgaan in de Leiden

LOCATIE: scheltema - leiden

Onze event locatie in Leiden: Scheltema.

 

De voormalige Leidse dekenfabriek Scheltema, die werd opgericht in 1817 door Jacobus Scheltema, verkocht dekens en textiel tot ver buiten onze landsgrenzen. 

 

De wollen dekens die hier geproduceerd werden stonden hoog aangeschreven. Scheltema Leiden won dan ook verschillende internationale prijzen en de dekens werden tot in Amerika verkocht. 

 

Door de snelle mechanisatie en modernisering aan het eind van de 19e eeuw, raakte het bedrijf achterop. Dit resulteerde in 1893 in de overname door Cornelis Wassenaar. Aan hem hebben wij tot op de dag van vandaag nog onze prachtige gevel te danken.  

 

In 1958 viel het doek en ging Scheltema Leiden failliet door uitblijvende orders. 

Na vijftig jaar gedeeltelijke leegstand is het prachtige pand onder leiding van de Leidse architect Reinier Verbeek, heel basaal gerestaureerd. Veel materialen zijn hergebruikt waardoor het authentieke karakter van het pand behouden is en zich hierdoor uitstekend leent als decor voor de Disco-Train evenementen.

Meer informatie over de locatie Scheltema

Wie zijn wij, waar staan we voor?

De Disco-Train Party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

 

Uitgaan is voor veel mensen nog steeds een belevenis. Vooral voor jongeren is er van alles te doen en zijn er vele feesten te vinden. Ben je echter de 21 (of 25) jaar gepasseerd, dan houdt de keuze snel op.

 

Nu zijn er de Disco-Train Party’s; uitgaan, feesten, flirten, dansen en sjansen op top-locaties. Een belevenis voor iedereen van boven de (21) 25 jaar.

De Disco-Train party’s zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, met leuke mensen, de best dansbare muziek en een betaalbare entreeprijs.

 

Disco-Train concepten laten, qua muziek, niet veel aan de verbeelding over .

De 70′s, 80′s, 90′s hebben zoveel geweldige muziek voortgebracht.

 

Wie kent ze niet… die overbekende Disco & Dance Classics uit jaren 70, 80 en 90, die tijdloze krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan?

Muziek waarbij iedereen denkt: “O ja, weet je nog toen en toen?”.


Dát gevoel geeft Disco-Train je terug. Ongeacht jouw leeftijd, een feest van herkenning uit je jeugd.

Heel de avond lachende mensen en handjes in de lucht, dát is wat we je geven.

 

Disco-Train besteedt al zo’n 20 jaar veel aandacht aan de kwaliteit van de events. Van garderobe tot DJ, van fotograaf tot geluid en licht; overal kiest Disco-Train voor een zo hoog mogelijke kwaliteit.  Dit zonder de ticketprijzen te hoog te maken.

 

Disco-Train is, van drive-inn show tot een feest voor 5.000 gasten door bedrijven, organisaties, clubs en horeca te boeken.

Ook zijn onze DJ’s te boeken voor nagenoeg elk feest.

 

Niet voor niets is Disco-Train nummer één in disco events.


 

AGENDA UITGAAN LEIDEN

Leids Ontzet 70s 80s 90s Party

Leiden / 2 oktober 2024 close
keyboard_arrow_down

Back To The 70s 80s 90s Leiden: Op zaterdag 2 oktober (tijdens Leids Ontzet) toveren we Scheltema om tot een disco tempel en knallen de hits van toen je weer om de oren. Zoals je (waarschijnlijk) van ons weet staat de dansvloer al vroeg vol met vrolijke gezichten en is de sfeer geweldig.

Back To The 70s 80s 90s – Leiden

Leiden / 16 november 2024 close
keyboard_arrow_down

Back To The 70s 80s 90s Leiden: Op zaterdag 8 februari toveren we Scheltema om tot een disco tempel en knallen de hits van toen je weer om de oren. Zoals je (waarschijnlijk) van ons weet staat de dansvloer al vroeg vol met vrolijke gezichten en is de sfeer geweldig.

Back To The 70s 80s 90s – Leiden

Leiden / 8 februari 2025 close
keyboard_arrow_down

Back To The 70s 80s 90s Leiden: Op zaterdag 8 februari toveren we Scheltema om tot een disco tempel en knallen de hits van toen je weer om de oren. Zoals je (waarschijnlijk) van ons weet staat de dansvloer al vroeg vol met vrolijke gezichten en is de sfeer geweldig.

AANVULLENDE INFO

Algemene informatie en de agenda vind je hier in de agenda uitgaan in Leiden

NAVIGATIE

TICKETSHOP

WIE ZIJN WIJ

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

Desiree Bongenaar

close
keyboard_arrow_down

Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring […]

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

Contact

Vul het contactformulier zo veel mogelijk in

  CONTACTFORMULIER DISCO-TRAIN

  Ik ben:

  Voornaam: Achternaam

  E-Mail adres:

  Telefoonnummer:

  Mijn vraag is