...
menu Disco-Train chevron_right

UITGAAN IN LEIDEN

Ben jij gek op disco en op dansbare muziek die je luidkeels mee kan zingen? Hou je van een lekkere sfeer en een gevulde dansvloer met vrolijke gezichten? Dan kom je bij de Disco-Train feesten helemaal aan je trekken.

Disco-Train is een begrip in Leiden en de Bollenstreek. Al meer dan 10 jaar komen we met de Disco-Train naar Dekker Warmond. Dat dit concept wordt gewaardeerd dat blijkt, want veel feesten zijn ruim van tevoren uitverkocht. Disco-Train geniet grote bekendheid met haar feesten door de vriendschappelijke en ongedwongen sfeer. Veel bezoekers komen verkleed naar het feest en dat zorgt al meteen voor een lekkere losse sfeer. Als je daar geen zin in hebt, is dat geen probleem. In een spijkerbroek loop je echt niet voor gek.

Op zoek naar toffe disco feesten? Check hieronder de agenda uitgaan in Leiden voor de leukste feesten.

DISCO IN LEIDEN

We draaien het beste wat er aan Disco muziek gemaakt is. De lekkerste, de vetste, de leukste nummers hoor je bij ons voorbij komen en worden door onze top dj’s aan elkaar gemixt.

 

Dus … je kunt dus helemaal los gaan en de hakken van je schoenen dansen want stilstaan is echt onmogelijk! De geplande feesten vind je hier in de agenda uitgaan in Leiden. Let op !! Er komen regelmatig nieuwe evenementen en feesten bij.

 

Kenmerkend voor de Disco-Train feesten voor 25 plus, 40 plus en 50 plus is dan ook de volle dansvloer.

 

Vanaf de eerste disco classics tot aan het laatste nummer, is het de vriendschappelijke sfeer en de uitbundige gezelligheid die overheerst op de dansvloer.

 

Alle info vind je hier bij uitgaan in de Leiden

LOCATIE: scheltema - leiden

Onze event locatie in Leiden: Scheltema.

 

De voormalige Leidse dekenfabriek Scheltema, die werd opgericht in 1817 door Jacobus Scheltema, verkocht dekens en textiel tot ver buiten onze landsgrenzen. 

 

De wollen dekens die hier geproduceerd werden stonden hoog aangeschreven. Scheltema Leiden won dan ook verschillende internationale prijzen en de dekens werden tot in Amerika verkocht. 

 

Door de snelle mechanisatie en modernisering aan het eind van de 19e eeuw, raakte het bedrijf achterop. Dit resulteerde in 1893 in de overname door Cornelis Wassenaar. Aan hem hebben wij tot op de dag van vandaag nog onze prachtige gevel te danken.  

 

In 1958 viel het doek en ging Scheltema Leiden failliet door uitblijvende orders. 

Na vijftig jaar gedeeltelijke leegstand is het prachtige pand onder leiding van de Leidse architect Reinier Verbeek, heel basaal gerestaureerd. Veel materialen zijn hergebruikt waardoor het authentieke karakter van het pand behouden is en zich hierdoor uitstekend leent als decor voor de Disco-Train evenementen.

Meer informatie over de locatie Scheltema

AGENDA UITGAAN LEIDEN

Leids Ontzet 70s 80s 90s Party

Leiden / 2 oktober 2024 close
keyboard_arrow_down

Back To The 70s 80s 90s Leiden: Op zaterdag 2 oktober (tijdens Leids Ontzet) toveren we Scheltema om tot een disco tempel en knallen de hits van toen je weer om de oren. Zoals je (waarschijnlijk) van ons weet staat de dansvloer al vroeg vol met vrolijke gezichten en is de sfeer geweldig.

Back To The 70s 80s 90s – Leiden

Leiden / 16 november 2024 close
keyboard_arrow_down

Back To The 70s 80s 90s Leiden: Op zaterdag 8 februari toveren we Scheltema om tot een disco tempel en knallen de hits van toen je weer om de oren. Zoals je (waarschijnlijk) van ons weet staat de dansvloer al vroeg vol met vrolijke gezichten en is de sfeer geweldig.

Back To The 70s 80s 90s – Leiden

Leiden / 8 februari 2025 close
keyboard_arrow_down

Back To The 70s 80s 90s Leiden: Op zaterdag 8 februari toveren we Scheltema om tot een disco tempel en knallen de hits van toen je weer om de oren. Zoals je (waarschijnlijk) van ons weet staat de dansvloer al vroeg vol met vrolijke gezichten en is de sfeer geweldig.

Back To The 70s 80s 90s – Leiden

Leiden / 12 april 2025 close
keyboard_arrow_down

Back To The 70s 80s 90s Leiden: Op zaterdag 12 april toveren we Scheltema om tot een disco tempel en knallen de hits van toen je weer om de oren. Zoals je (waarschijnlijk) van ons weet staat de dansvloer al vroeg vol met vrolijke gezichten en is de sfeer geweldig.

AANVULLENDE INFO

Algemene informatie en de agenda vind je hier in de agenda uitgaan Warmond

Parkeren is gratis voor de deur

 

 

 

 

 

 

 

NAVIGATIE

TICKETSHOP

WIE ZIJN WIJ

DJ Sven

close
keyboard_arrow_down

DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986: de Holiday Rap. Maar je kent hem natuurlijk ook van zijn radioprogramma Sven & Dave bij BNN op Radio 3, als mix-dj en al twaalf […]

Desiree Bongenaar

close
keyboard_arrow_down

Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring […]

DJ Bo Bellow

close
keyboard_arrow_down

Als 3 jarig ventje was Bo Bellow al besmet met het DJ-Virus. Zijn moeder trof hem al scratchend achter haar nieuwe pick-up, waarmee haar LP’s vernielde. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van […]

Johan Eijssink

close
keyboard_arrow_down

Owner of  Disco-Train Leidschendam-Voorburg, Netherlands Johan Eijssink is een muziekgek in hart en nieren. Toen Johan nog een kleine jongen was verstopte hij zijn transistor radio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio […]

LAATSTE NIEUWS

Sorry, there is nothing for the moment.

CONTACT MET DISCO-TRAIN

DISCO-TRAIN
Post Adres:

CONTACT FORMULIER