[layerslider id="15"]

AGENDA UITGAAN – AMSTERDAM

Agenda Uitgaan Amsterdam

UITGAANSAGENDA IN AMSTERDAM VOOR 30+ 40+ 50+

Waar ga je heen als je als 25-plusser een avond uit wilt gaan en plezier wilt maken in een vriendschappelijke sfeer met gelijkgestemden? Dit is precies de groep die bij Disco-Train aan hun trekken komt.

De Disco-Train party’s zijn een beleving waarin je even terug gaat in de tijd. Die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Een avondje ongebreideld lol maken, net als vroeger.

Zoek je naar leuke Disco Classics Party’s voor 30+ 40+ & 50+? Houd dan de uitgaansagenda voor de regio Amsterdam hier in de gaten voor de laatste updates!

Agenda Uitgaan Amsterdam

70s, 80s, 90s & 00s PARTY IN AMSTERDAM

Muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, uit de tijd van Avro’s Top-Pop en Veronica’s Countdown is de basis van deze succesvolle feesten. De beste DJ’s draaien die discokrakers waarop je niet stil kunt blijven staan. Maar ook de enorm in opkomst is de muziekstijl “Nu Disco”, waarbij nummers van toen gedraaid worden in een modern jasje.

Kenmerkend voor de Disco-Train feesten is dan ook de volle dansvloer vanaf de eerste tunes tot het laatste nummer, de vriendschappelijke sfeer en de uitbundige gezelligheid. 

Alle komende evenementen vind je hier in de agenda uitgaan Amsterdam

agenda uitgaan amsterdam

LOCATIE: CLUB NOUVELLE

Club Nouvelle heeft de uitstraling en ‘look and feel’ van een klassieke nachtclub.

Als je binnenkomt geniet je van de stijlvolle aankleding en de romantische ambiance.

  • Bij elk feest wordt een heerlijk middernachtbuffet opgediend.

Club Nouvelle én zeker ook het enorm vriendelijke personeel en ouderwets gastheerschap maken dit tot een geweldige club voor een Disco-Train Party.

De club is makkelijk bereikbaar en heeft (gratis) parkeerplekken voor de deur.  Alle events zijn te vinden in de agenda uitgaan Amsterdam.

Meer informatie over de locatie Club Nouvelle.

NAVIGEER NAAR NOUVELLE

AGENDA UITGAAN AMSTERDAM

Geen evenementen gevonden!

EXTRA INFORMATIE

Club Nouvelle haalt echt alles uit de kast om jou te verwennen.
Je krijgt elke avond GRATIS:

  • Garderobe
  • Toiletten
  • Hapjes
  • Warme en Koude Snacks
  • Zeer Uitgebreid Buffet
  • Broodje voor onderweg (naar huis)

Zet deze pagina, Agenda Uitgaan Amsterdam, in jouw browser bij de favorieten.

DE ROUTE NAAR CLUB NOUVELLE

TICKET SHOP AMSTERDAM

 

WIE ZIJN WIJ

DJ SVEN
DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986, de ‘Holiday Rap’; maar ook van zijn beruchte radioprogramma ‘Sven & Dave’ bij BNN op Radio 3, als mix-DJ en nu natuurlijk al ruim 13 jaar als ‘side-kick’ bij Somertijd. Sven is al vanaf het begin dé vaste DJ van Disco-Train.  |   Lees meer >>

JOHAN Mr. Disco-Train
Beter bekend als Mr. Disco-Train. Johan is een muziekgek in hart en nieren. Gemotiveerd door zijn favoriete radio DJ’s kroop Johan op veertienjarige leeftijd zelf achter de draaitafels en op zijn 16e organiseerde hij al zijn eerste eigen feest. Al jaren organiseert Johan succesvolle Disco-Train party’s door het hele land. Ondanks dat de organisatie van deze vele feesten hem helemaal opslokt staat Johan nog regelmatig in de DJ booth tijdens zijn eigen feesten. |     Lees meer >>

DICK BAIJENS
Tekst over Dick volgt ….

DESIREE BONGENAAR
Desiree adviseert ons uitstekend op het gebied van communicatie én Facebook marketing. Zij is echt een topper op haar vakgebied. Desiree werkt ruim 8 jaar voor Disco-Train en is mede verantwoordelijk voor onze groei. Tevens is zij een heerlijke sparring partner als we keuzes moeten maken. Dagelijks bestiert zij onze Facebook pagina’s, beheert ze onze advertenties en is voor onze volgers op Facebook het eerst contact.  |   Lees meer >>

LAATSTE NIEUWS

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Word geïnformeerd over onze events én sta je op de mailinglijst. Je kunt dan o.a. gebruikmaken van extra korting op onze Friends First Tickets.

CONTACT MET ONS

CONTACT GEGEVENS:

DISCO-TRAIN
Post Adres:
Pr. J.W. Frisolaan 136
2263 CV  Leidschendam
Telefoon & Whats App: 06 555 45 849
E-mail: info@disco-train.nl

Check eerst onze F.A.Q. pagina.
Staat jouw vraag er niet bij? Vul het formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.